Esra Erol Büşra kim? Aytaç ve Mustafa kim?

Esra Erol'da Büşra ve Aytaç isimli iki çiftin anlattıkları, tavırları ve yaşananlar duyanları hayretler içerisinde bıraktı. İkisi de henüz çok genç olan ikilinin hikayesi ekran başındakilere saç baş yoldurttu.

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol'u da çileden çıkaran ikili

Esra Erol'un 24 Şubat 2021 Çarşamba günkü programına konuk olan Büşra ve Aytaç Özgür çiftinin anlattıkları duyanları hayretler içesinde bıraktı. 

21 yaşındaki Büşra, 28 yaşındaki kocası Aytaç Özgür'ü terk ederek onun en yakın arkadaşı Mustafa ile kaçtı. Biri 11 aylık olan iki çocuğunu da geride bırakarak kocasının arkadaşına kaçan kadının anlattıkları ve kendini savunma şekli başta Esra Erol olmak üzere herkese sinir krizi yaşattı. 

Kendisi için ailesini bırakarak iç güvey giden Aytaç'ı terk ederek cezaevinden af ile çıkmış Mustafa'ya kaçan Büşra'nın içinde bulunduğu durumun farkında olmaması, yaptıklarının idrakinde olmaması Esra Erol'un tepkisini çekti. 

Özellikle de kocasının çocuklarıyla ilgilenmediğini ileri sürerek bu yüzden ondan ayrıldığını söylemesi ise herkesin tepkisini çekti. 

Esra Erol, çocuklarını düşünen bir annenin onları terk ederek başka adama kaçamayacağını belirterek tepki gösterdiği Büşra ise ne diyeceğini bilemez bir durumda şaşkın şaşkın bakmakla yetindi. 

Büşra'nın kaçtığı Mustafa isimli gençten hamile olduğunu açıklaması ise önce kocasını sonra da stüdyoda bulunan herkesi çileden çıkardı. 

Kaçtığı adamdan 6 haftalık hamile olduğunu savunan Büşra, hala mevcut kocası Aytaç'ın soyadığını taşıdığı hatırlatılınca da yine ne diyeceğini bilemedi. 

Kocası Aytaç ise kendisine yapılanların nedenini sorarak yaşadığı travmayı ağlayarak, bağırarak dile getirmeye  çalıştı. 

Çocuklarına bakmamakla itham edilen Aytaç, 6 aydır çocuklara kendisinin baktığını hatırlatarak suçlamaları reddetti.

Öte yandan Büşra'nın kaçtığı Mustafa Çelen isimli kişinin ise cezaevinden çıktığı, daha önce başka bir kadını parası için kullanarak mağdur ettiği ise Esra Erol'un yaptığı açıklamalardan ortaya çıktı. Mustafa'nın bu özelliğini ilk kez duyan Büşra ise şaşırdı.

 

 

Yorumlar

Nare Sen o aytaç abinin o gözlerine kurban olasın emi büşra dışardan kusursuzsun ama içerden gerçekten onursuzsun
Ceylan Büşra denen kadın tiktok çekmeyi aytaç abinin resmini yırtmayı iyi biliyor ama haksız olduğu söylenince de ne hikmetse zeytinyağı gibi üste çıkmıyor mu işte o zaman televizyonun içine dalıp onun o saçlarını yolasım geliyor