Esra Erol Aytaç ve Büşra'nın hikayesi damgasını vurdu

Esra Erol son bölüm veya yeni bölümü 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 16.20 itibariyle hayranlarının karşısına çıkmaya başladı. Programın bugünkü bölümünde Sercan 12 yıl aradan sonra annesine kavuştu. Programda Büşra ve Aytaç'ın hikayesi de damgasını vurdu.

Esra Erol'da son bölüm veya yeni bölümü 24 Şubat 2021 Çarşamba günü ATV'de saat 16.20 itibariyle hayranlarının karşısına çıkmaya başladı. Esra Erol'da son bölüm canlı izlemek isteyenler yazının en altındaki linki takip edebilir. Son bölüm tek parça için ise onun da altındaki linki izleyebilirler.

Programın bugünkü bölümünde akıllara durgunluk veren bir hikaye de ekrana geldi. Büşra, 11 aylık bebeğini ve 4 yaşındaki çocuğunu bırakarak eşi Aytaç'ın en yakın arkadaşı Mustafa'ya kaçtı. 21 yaşındaki Büşra, 28 yaşındaki eşi Aytaç'ın arkadaşından hamile olduğunu söyleyince kocası Aytaç çileden çıktı. 

Büşra, Aytaç'ın kendisini sevmediğini, kendisine değer vermediğini ileri sürerek bu nedenle onunla ayrılmak istediğini söyledi. 

Aytaç ise Büşra için ailesini terk ederek Büşra ile annesinin yanına taşındığını ileri sürdü.

Büşra'nın, "Aytaç'ın eski sevgilisiyle yazıştığını" savunarak kendini haklı çıkarmaya çalışması ise tepki çekti.

Çocuklarına iyi bakmadığı için Aytaç'ı terk ettiğini ileri süren Büşra, çocuklarını terk ederek onları babasına terk etmesi ise Esra Erol'un tepkisini çekti. 

Erol, "O zaman çocukları neden Aytaç'a bıraktın" diye sordu.

SERCAN 12 YIL SONRA ANNESİNE KAVUŞTU

Programın bugünkü bölümünde Sercan 12 yıldır kavuşamadığı annesine gözyaşları içerisinde kavuştu. 

Esra Erol son bölüm izle 24 Şubat Çarşamba

Esra Erol son bölüm izle 24 Şubat Çarşamba

Esra Erol son bölüm izle 24 Şubat Çarşamba

DAHA ÖNCEKİ PROGRAM

Programın son bölümünde 21 yaşındaki Kübra Koç'un evli bir adamla aynı evde yaşamasıyla ilgili ailesi Esra Erol'dan yardım istemişti.

ESRA EROL CANLI İZLE: 

 Esra Erol Son Bölüm Full Tek Parça İzle:

https://www.atv.com.tr/webtv/esra-erolda/bolumler/1189?id=20b1964b-54d7-483d-95aa-a948c4786cdd