Esentepe Mahallesi'ne alternatif yol

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Esentepe Mahallesi'nde yeni imarlaşan mahallelerden olduğunu belirterek gelişen ve büyüyen bu mahallede artan araç sayısına istinaden yol ihtiyacının da artığını bu neden ile imar...

Google Haberlere Abone ol
Esentepe Mahallesi'ne alternatif yol

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Esentepe Mahallesi'nde yeni imarlaşan mahallelerden olduğunu belirterek gelişen ve büyüyen bu mahallede artan araç sayısına istinaden yol ihtiyacının da artığını bu neden ile imar planında yer alan yolları açmaya başladıklarını söyledi.

    Esentepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmada Ahmetgazi Ayhan Bulvarı ile Doğanyurt Caddesi arasında yol çalışması başlattıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Esentepe planlı gelişen ve modern binaları ile büyüyen bir mahallemiz. Bu mahallemizde Girne Şehitler Caddesi bulunmaktadır. Ancak bu cadde artan trafik akışına yetersiz kaldığı tespit edilmiştir. Bu neden ile Girne Şehitler Caddesi'ne paralel olan ve Ahmetgazi Ayhan Bulvarı ile Doğanyurt Caddesi arasında yeni bir yol açıyoruz. Tüm alt yapısı tamamlanmış olarak açılacak olan yol alternatif yol olarak güvenli ve seri ulaşıma katkı sağlayacaktır. Girne şehitler caddesine paralel ve bağlantılı bu yol 1200 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindedir.” dedi.

    Esentepe Mahallesi'ndeki yol çalışmasında PTT, Kaski, Doğalgaz ve Elektrik şirketi ile ortak bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yapılan çok yönlü çalışma ile de artan trafik akışını kontrol altına alınacağını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar