Esaret Kenan kimdir? Ali Yağız Durmuş sevgilisi kim?

Esaret dizisinde Kenan karakterini canlandıran Ali Yağız Durmuş'un özel hayatı seyirci tarafından merakla soruşturuluyor. Sizler için Kenan'ın hayatını inceledik.

Google Haberlere Abone ol
Esaret Kenan kimdir? Ali Yağız Durmuş sevgilisi

Esaret Kenan kimdir, kim oynuyor soruları dizinin seyircisi tarafından merakla soruluyor. Dizinin dikkat çeken karakterleri arasında yer alan Kenan'ı kimin canlandırdığı da yine en çok sorulardan biri oldu.

ESARET KENAN KİMDİR?

Esaret dizisinde Kenan karakterini canlandıran oyuncu Ali Yağız Durmuş'tur. Ali Yağız Durmuş, önceki dönemde Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de Savaş karakteriyle yer alarak başarılı bir performans sergilemiş ve yakışıklılığıyla hayranlık uyandırmıştı.

Şimdi ise, bilindiği kadarıyla Ali Yağız Durmuş'un Esaret dizisinde yer alacağı bilgisiyle birlikte özel hayatı da oldukça merak ediliyor.

Esaret Kenan kimdir Ali Yağız Durmuş sevgilisi kim
Esaret Kenan

 

Ali Yağız Durmuş, Celal Bayar Üniversitesi mezunu olup 5 Şubat 1996 doğumlu ve kova burcudur. Oyuncunun asıl memleketi Sakarya'dır ve 1.88 boyundadır.

Yakışıklı görünümüyle dikkat çeken Ali Yağız Durmuş, 2018 yılında Yemin dizisindeki Savaş rolüyle popülerlik kazanmış ve aynı yıl 2. Sinemanın Kralı ve Kraliçesi yarışmasında üçüncü olmuştur.

Ayrıca, 2018 yılında Gülizar adlı dizide bölüm oyuncusu olarak yer alarak ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve birçok reklam filminde de rol almıştır.

Daha sonra günlük dizi Baharı Beklerken'in oyuncu kadrosunda yer alarak izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Son olarak, Yemin dizisiyle seyircinin karşısına geçen Durmuş, performansıyla büyük beğeni toplamıştır.

Esaret Kenan kimdir Ali Yağız Durmuş sevgilisi kim

Esaret Kenan - Ali Yağız Durmuş

 

Oyuncu aynı zamanda sosyal medyada da popülerdir. 20.9K takipçisi bulunan Ali Yağız Durmuş'un ayrıca kendi adına açılmış bir YouTube kanalı da mevcuttur. Bu kanalda 3,89 milyon abonesi bulunmakta ve her geçen gün artmaktadır.

Şu anda, Ali Yağız Durmuş'un Esaret dizisinde yer alacak olmasıyla birlikte hayranları ve sevenleri hızla artmaktadır.

 

Yorumlar