Esaret oyuncuları kim? Kanal 7 Esaret dizisi oyuncu kadrosu TAM LİSTE

Esaret dizisi Kanal 7'de yayınlanmaya başladıktan sonra oyuncuları kimler, isimleri nelerdir soruları da seyircisi tarafından merakla sorulmaya başladı. Esaret dizisinin oyuncuları tam liste halinde sizler için derledik. Oyuncu kadrosunda kimler var, kimler yer alıyor sorularının cevaplarını derledi

Google Haberlere Abone ol
Esaret dizisi oyuncuları kim, isimleri ne?

Esaret oyuncuları kim, isimleri nedir? Esaret dizisi oyuncuları listesinde kimlerin olduğu, oyuncu kadrosunda yer alan oyuncuların isimlerinin ne olduğu merak ediliyor. Esaret dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında kim var soruları dizinin seyircisi tarafından merakla soruluyor. Peki, Esaret oyuncuları kimler?

ESARET OYUNCULARI KİM?

Kanal 7'de yeni bir dizi başladı. İddialı bir senaryo il ekrana gelen dizinin başrollerinde Cenk Torun ile Fas asıllı bir kadın oyuncu bulunuyor. 

Karamel Yapım tarafından hazırlanarak ekrana getirilen dizinin ilk bölümünün bir kısmı Afrika'da geçiyordu. 

Osmanlı paşalarından birinin soyundan gelen ailenin hayatını anlatan dizide, Afrika'ya gönüllü doktor olarak giden ve burada yasadışı örgütler tarafından öldürülen ailenin genç kızının ölümü sonrasında başta ailenin reisi Orhun olmak üzere herkesin hayatını değiştirir. 

Esaret dizisinde yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler şöyle:

Cenk Torun (Orhun)

Orhun bey (Cenk Torun)



Mahassine Merabet (Hira)

Esaret dizisinde Orhun'un hizmetiçisi Hira, dizide evin beyi Orhun karakterinin hizmetçisi rolünde oynuyor. Afrika'da silahlı teröristler tarafından köle olarak satılırken kurtarılarak İstanbul'a getirilmiş. Ancak asıl hikayesi ve öyküsü ise bambaşkadır. O Orhun'un kardeşini zehirleyerek öldürmekle suçlanıyor. 

Esaret oyuncuları -  hira
Mahassine Merabet (Hira)

 

Sinem Karaçoban (Eda)

Yağmur Çelik

Pervin Mert

Ali Yağız Durmuş (Kuzen)

Hilal Anay

Öncil Aktarıcı

Zeki OCak

Kerem Tanık

Başak Durmaz

Fulya Özcan

Gözde Erdem

Hazal Taşbek

Mustafa Şimşek

Melahat Abbasova (Afife Hanım)


 

Yorumlar