Erdoğan'dan CHP Seçmenine Mesaj: "Alternatifsiz Değilsiniz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP seçmenine yönelik bir açıklama yaparak, hiçbir vatandaşın dışlanmış hissetmemesi gerektiğini belirtti ve alternatif sunulduğunu vurguladı. Erdoğan, tüm seçmenleri umutsuzluğa kapılmamaya çağırdı.

Google Haberlere Abone ol
"Alternatifsiz Değilsiniz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformu X üzerinden önemli bir paylaşım gerçekleştirdi. Erdoğan, bu paylaşımında özellikle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçmenine hitap ederek, umutlarını kaybetmemeleri gerektiğini ifade etti.

"Alternatifsiz Değilsiniz" Mesajı Erdoğan, "CHP’li kardeşlerimizin, partilerine ve siyaset kurumuna yönelik umutlarını giderek kaybettiklerini üzülerek görüyoruz." diyerek, tüm vatandaşlara samimi bir çağrıda bulundu. "Başta CHP olmak üzere muhalefete bakıp da asla umutsuzluğa kapılmayın. Alternatifsiz değilsiniz." ifadeleriyle, hiçbir vatandaşın kendini dışlanmış, ötelenmiş, yok sayılmış hissetmemesi gerektiğinin altını çizdi.

AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın Çağrısı Cumhurbaşkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak vatandaşların beklentilerine yönelik "Şayet siyasetten beklentiniz hizmet ve eser görmekse hiç uzağa gitmenize gerek yok, biz buradayız." mesajını verdi. Erdoğan, "Gerçek Belediyecilik" vizyonu, güçlü kadro ve projeleriyle halkın yanında olduklarını belirtti.

Seçimde Birlik Mesajı Erdoğan, seçmenlere, siyasi tercihlerine saygı göstermeyen, kapalı kapılar ardında siyaset yapan ve hür iradelerine müdahale edenlere karşı 31 Mart'ta birlik olma çağrısında bulundu. "Gelin bu seçimde hep birlikte esaslı bir ders verelim." diyerek, seçmenlerin birlikte hareket etmelerinin önemine vurgu yaptı.

Yorumlar