Erdoğan'dan ABD'ye: Bize tehdit sökmez

Başkan Erdoğan, sel felaketinin ardından incelemelerde bulunmak üzere geldiği Ordu'nun Ünye ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Sel bölgesindeki mağduriyetlerin en kısa zamanda giderileceğini anlatan Erdoğan, vatandaşlara Valiliğin çalışmalarının tamamlanmasının ardından ödemelerin yapılacağını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Şunu vermeyeceğiz, bunu vermeyeceğiz. Ya senin olsun verme. Bizde olanlar bize yeter. Ben tekrar ABD'ye sesleniyorum; yazık, siz NATO'daki bir stratejik ortağınızı bir papaza değişiyorsunuz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan ABD'ye: Bize tehdit sökmez

Başkan Erdoğan, sel felaketinin ardından incelemelerde bulunmak üzere geldiği Ordu'nun Ünye ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Biz kadere inanan insanlarınız. Bu bölgenin kaderinde bu var. Atılması gereken adımları süratlen atacağız.

Bayramın hemen ardından 24 saat çalışma prensibiyle inşallah tüm sıkıntıları kısa zamanda çözeceğiz.

"Bize tehdit sökmez"

Gerek fındıkları, gerek barınak ve evleri zarar uğrayan kim varsa Valiliğimiz bütün hasar tespit çalışmalarını yapacak ve tüm zararlar süratlen sizlere ödenecek. Bizim bu işlerimizin dolarla alakası yok. Onların doları varsa bizim Allah'ımız var.

Bizi bazıları tehdit ediyor. Biz hukuktan anlarız. Bize tehdit sökmez. Hak neyse biz onu yapacağız. Bizde olanlar bize yeter. Biz neleri gördük...

"Bizde olanlar bize yeter"

Şunu vermeyeceğiz, bunu vermeyeceğiz. Ya senin olsun verme. Bizde olanlar bize yeter.

Ben tekrar ABD'ye sesleniyorum; yazık, siz NATO'daki bir stratejik ortağınızı bir papaza değişiyorsunuz.

Türkiye bir dönüşüm yaşadı. Mart 2019'a hazır mıyız? Mart 2019'da sandıkları patlatacak mıyız? Ben size inanıyorum siz de bana inanın. Hepsini aşarız. Biz ne günler aştık, nerelerden geldik.

Yorumlar