Erdoğan: Yönetmek çırakların işi değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'da halka hitap etti. CHP'nin HDP için oy istemesine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "O partinin Meclis'te olmasını bir PKK istiyor bir de CHP istiyor" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Yönetmek çırakların işi değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'da halka hitap ediyor. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Adıyaman'da 14 katrilyon liralık destek ve yatırım yaptık. Yaparsa yine AK Parti yapar.

Geçmişte yıllarca ihmal edilen Adıyaman hizmetlerin kıymetini iyi bilir.

Sağlıkta 44 tesisi Adıyaman'a kazandırdık. 300 yataklı Adıyaman kadın, doğum ve çocuk hastanesiyle birlikte 15 proje de hazırlık aşamasında.

Ana muhalefetin başındaki zat, 'Yatırımlarla işimiz yok' diyor. Zaten bunların hayatları boyunca bir dikili ağaçla işi yok. Yatırım bizim işimiz."

'Hızlı tren' müjdesi

Adıyaman'a hızlı treni kazandıracağız. Adıyaman Havalimanına yeni bir terminal binası yapacağız.

Tütün ticareti

Adıyaman'ın tarihinde tütün önemli bir yere sahip.

Geçmişte tütünün bir gramının satılması yasakken, tütünün değerinden satılmasını biz sağladık. Bu konuda herhangi bir geriye gidiş söz konusu değil. Biz bu zamana kadar hep sizin ekmeğinizi büyütmeye geldik, engel olmaya değil.

Sizin kazanılmış haklarınızı AK Parti iktidarı geri almaz.

"Sadece PKK ve CHP istiyor"

Kılıçdaroğlu 15 milletvekilini paket yapıp servis etti. O vekillerin yüz ifadeleri hala gözümün önünde. Hesabı da hesap yapanı da anında tanırız. Barajı geçsin dedikleri parti bu ülkenin en eli kanlı örgütünün emrinden çıkamadığı için gerçek anlamda siyasi parti olamamış bir yapıdır.

Milletvekilleri kendilerine oy verenleri temsil etmek yerine örgütün cenaze ve silah işlerine bakıyordu.

Böyle bir partinin illa Meclis'te olmasını sadece PKK istiyor, bir de CHP istiyor.

Benimle ilgili Almanya'da yapılanları duyuyorsunuz değil mi? Topunuz gelin, topunuz. Benim Avrupa'daki Adıyamanlı kardeşlerim her şeyi çok iyi biliyor.

"Bunlar sadece mezar taşı dikmeyi bilirler"

Muharrem, Sayın Muharrem, ince ince Edirne'ye gittin. Peki bu Diyarbakır'da 7 Haziran seçiminden sonra, ziyaret ettiğin şahıs değil miydi benim 53 tane Kürt kardeşimin ölümüne neden olan? Neymiş, adaymış. Neymiş, serbest bırakılması gerekiyormuş. Neyi serbest bırakıyorsun? 53 tane Kürt kardeşimi bunlar öldürdüler. Ondan sonra da biz asla kimseyi öldürmedik diyorlar. Yasin Börü'nün hesabını veremezsiniz. Oradaki kardeşlerimizin hesabını veremezsiniz. Yargı tecelli edecektir, adalet tecelli edecektir. Bunlar sadece mezar taşı dikmeyi bilirler.

"Türkiye'yi yönetmek çırakların işi değil"

Ana muhalefet partisinin adayı aslında komik bir adam. Kimi zaman yalan dolanla, kimi zaman atarak iyi vakit geçirtiyor. Ama böyle bir adama ülke emanet edilir mi?

Sonra çıktı hakkımızda iftiralar attı, biz de dedik ki, 'ispat edemezsen namertsin'. Bunun Genel Başkanı da yalancıydı, kendisi de o yoldan gidiyor.

Türkiye'yi yönetmek çırakların işi değil. Usta burada usta...

"İcazeti halkımızdan aldık"

Başındaki adam Kılıçdaroğlu zaten bir yalancı, bu da onun yanında bir çırak. Bu da yalancı. Benim bu güzel ülkemi yalanla dolanla siyaset yapanlara mı teslim edeceksiniz. Kendisine dava açtım, yargıda hesabını versin.

Ben icazeti nereden aldım biliyor musunuz? Cezaevinden çıktım, bir kamuoyu araştırması yaptım. Halkım bize parti kurmalısın dedi. Halkım emretti, biz partimizi kurduk. Biz halkımızdan aldık icazeti. Kiminle ne konuşacağını çok iyi bil. Şimdi mahkemede hesabını ver.

Yorumlar

aslan usta varken iş çırağa verilirmi bozulacağı belli değilmi onun için Erdoğan başkan