Erdoğan: Yakında milletimize müjdelerimiz olacak

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin milli güvenliğe tehdit olan teröristleri bulup ortadan kaldıracağını söyledi. Erdoğan, "İnşallah yakında bu konuda milletimiz müjdelerimiz olacaktır." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Yakında milletimize müjdelerimiz olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bazı ülkelerin milli güvenliğe tehdit kabul edilen teröristleri bularak etkisiz hale getirdiğini kaydeden Erdoğan, Türkiye'nin de benzer adımlar atacağı sinyalini verdi.

"YAKINDA MİLLETİMİZE MÜJDELERİMİZ OLACAK"

Terör örgütüne destek ülkelere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "yanlış yapıyorsunuz" dedi. Erdoğan, "Bazı ülkeler milli güvenliklerine tehdit gördüğü teröristleri bulup ortadan kaldırıyorlar. Türkiye'nin de aynı hakka sahip olduğunu kabul ediyorlar demektir. Buna ellerini sıktıkları, övgüler dizdikleri teröristler de dahildir. İnşallah yakında bu konuda milletimiz müjdelerimiz olacaktır." ifadelerini kullandı.

"B VE C PLANIMIZ DA VAR"

Suriye'de bulunan diğer ülkelere Suriye'nin Türkiye sınırının terörden temizlemelerini söylediklerini aktaran Erdoğan, "Biz ne dedik? Burayı temizleyin. Temizlemediğiniz takdirde biz yaparız dedik ve yaptık. Harekata başladığımızda dünya kamuoyunda bir şaşkınlık hali belirdi. Çünkü onlar bu kadar kısa sürede netice alacağımızı düşünmüyorlardı. Tabi biz kimin ne dediğine değil, kendimizin neye ihtiyacının olduğuna bakıyoruz. Sınırlarımızı terörden arındırmak için bu harekata ihtiyacımız vardı ve yaptık. Son BM Genel Kurulu'nda görüştüğüm 20 kadar dünya lideriyle hepsine plan, projelerimizi anlattım. "Buyrun siz de buraya destek verin" Hepsi çok güzel, bakıyorlar. Ama desteğe gelince hiçbirisinde ses yok. Çünkü bunlar mazlum ve mağdurun yanında değiller. Asla böyle bir adım atma niyetleri de yok. Bunlar sadece öldürmeyi bilirler. Sadece silah satmayı bilirler. "Gelelim de burada bir destek verelim" bunun içinde yoklar. Bunu daha önce ilk attığımız adımlarda Irak'ta da yaptılar. Bizim de tabii ki B planımız da C planımız da var. Vakti saati geldiğinde onu da yapacağız." açıklamasında bulundu.

Yorumlar