En Hamarat Benim Başvuru Formu, Telefon Numarası ve Şartları Nelerdir?

En Hamarat Benim Başvuru Formu, Telefon Numarası ve Şartları yarışmaya katılmak isteyen yarışmacı adayları tarafından heyecanla ve merakla soruluyor. Peki, Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasına katılmak için neler yapmak gerekiyor.

Google Haberlere Abone ol
En Hamarat Benim Başvuru Formu, Telefon Numarası v

En Hamarat Benim Başvuru Formu, Telefon Numarası ve Şartları Nelerdir, Kadir Ezildi ile birlikte En Hamarat Benim yarışmasında yarışmacı olmak için neler yapmak gerekiyor, nereden ve nasıl başvuru yapmak gerekiyor soruları adaylar tarafından merakla soruluyor.

FOX TV'de yayınlanan yarışma hafta içi her gün saat 13.00 itibariyle ekrana geliyor. Yarışmada kadın ve erkek yarışmacılar ne kadar hünerli olduklarını ortaya koymak için öncelikle ev temizliği ardında da yemek yapıyor. Peki, En Hamarat Benim Başvuru Formu, Telefon Numarası ve Şartları Nelerdir?

EN HAMARAT BENİM BAŞVURU FORMU NEREDEN, NASIL DOLDURULUR?

FOX TV'de Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekrana gelen "En Hamarat Benim" yarışmasına başvuru yapmak isteyen yarışmacı adayları, başvuru formu ve şartlarını merak ederken, telefon numarasını da arıyor. 

En Hamarat Benim Başvuru Formu, Telefon Numarası ve Şartları Nelerdir
En Hamarat Benim Başvuru Formu, Telefon Numarası ve Şartları Nelerdir

 

Yarışmaya kadın veya erkek fark etmeksizin başvuru yapılıyor. Yarışmadaki temel amaç ise ne kadar hünerli olduğunu ortaya koymaktır. 3 farklı etaptan oluşan yarışmada ilk olarak ev temizliği yapılıyor. Ardında da bir eşyayı temizleme yarışması düzenleniyor. En hızlı temizleyen kazanıyor. Daha sonra da yarışmacı elinin lezzetini göstermek için yarışmacıların tatması için yemekler yapıyor. 

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasında en iyi yemeği yapan, evini en iyi şekilde temizleyen ve etapta en hızlı olan yarışmacı sonunda 20 bin liralık büyük ödülü kazanıyor. 

Yarışmanın bu yılki bölümünde ikinci ve üçüncüye de ödül veriliyor. İkinciye yarım, üçüncüye ise çeyrek altın hediye ediliyor. 

Yarışmaya katılan diğer yarışmacılara da sürpriz hediyeler teselli babında sunuluyor. 

EN HAMARAT BENİM WHATSAPP HATTI NUMARASI

En Hamarat Benim yarışmasına WhatsApp hattı üzerinden başvuru yapmak isteyenler 0541 659 89 90 numaralı telefon hattını kullanabilir.

EN HAMARAT BENİM BAŞVURU FORMU LİNKİ

En Hamarat Benim yarışmasını başvuru linki şöyle: 

https://www.fox.com.tr/En-Hamarat-Benim/ekstra/45/basvuru-formu 


 

Yorumlar

Hülya Yilmaz Lütfen Fox tv geri gelsin bis fox tv istyorus Now istemiyorus
Hülya Yilmaz Fox TV nerlar geri gelsin biz unu cok sevmistik fox tv hemen yarin Fox tv gelsin NOW istemyorus