Mehmet Şef parmakları yok mu, eline ne oldu?

Mehmet Şef parmakları yok mu, eline ne oldu, MasterChef jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın elini yeni fark eden bazı seyirciler ne olduğunu merak ediyor. Mehmet Şef'in parmaklarındaki durumu görenler haliyle sebebini de merak etmeden edemiyor. İşte Şef Mehmet'in parmaklarının hikayesi:

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Şef parmakları yok mu, eline ne oldu?

Mehmet Şef parmakları yok mu, eline ne oldu, parmakları kesildi mi, kaza mı oldu, nasıl oldu, soruları MasterChef Türkiye yarışmasının ünlü jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın elini yeni fark edenler tarafından merakla soruluyor. Peki, Mehmet Şef parmakları yok mu, eline ne oldu? 

Mehmet Şef parmakları yok mu, eline ne oldu?
Mehmet Şef

 

TV8'de her akşam seyircilerin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yeni bölümleri izleyenleri ile buluşuyor. 16 kişilik Masterchef yarışmacılarının belli olmasının ardından seyirciler, yarışmanın jüri üyelerinden Mehmet şefin eline ne olduğunu araştırıyor. Yarışmacılara Masterclass eğitimi veren Mehmet şefin parmaklarının olmadığını görenler konu hakkında araştırma yapıyor. 

Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya ile ilgili aramalar her geçen gün artıyor. MasterChef Türkiye'nin şeflerinden olan Mehmet Yalçınkaya yarışmacıların olduğu kadar izleyenlerin de en merak ettiği kişilerden birisi. Peki, Masterchef Mehmet şefin parmaklarına ne oldu? İşte Mehmet Yalçınkaya'nın eli ile ilgili merak edilenler...

Masterchef Mehmet şefin parmaklarına ne olduğu merak ediliyor. Yarışmada sol elini göstermeyen Mehmet Şefin geçirdiği bir iş kazası sonucu sol elinin parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı biliniyor. Mehmet şef elindeki 3 parmağını kaza sonrası kaybetti.

Mehmet Şef parmakları yok mu, eline ne oldu?
Mehmet Şef parmakları yok mu?

 

İddialara göre MasterChef Mehmet Şef'in parmakları mutfakta bir iş kazası sonucunda kesildi. Bu ayrıntının bugüne kadar fark edilmemesi sürpriz olurken bazıları ise böyle bir olayın yaşanmadığını belirtiyor. Mehmet Şef'ten konuyla ilgili açıklama ise henüz gelmedi.

MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR?

1974 doğumlu Bolulu olan Mehmet Yalçınkaya dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. 2004’te İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim aldı. 2005’te Amerika' nın ünlü gurme dergisi “CULINARY” de Trend Chef olarak biyografisi ve spesiyalleri yayımlandı.

Almanya’da dört yılda bir yapılan 2008 IKA OLİMPİYADE DER KÖCHE A kategorisinde dünya üçüncüsü oldu. Türk mutfağı ile ilgili çeşitli fuar, festival ve yarışmalarda madalya, şilt ve sertifikalar kazandı. Farklı tatların buluşması olan “Fusion Mutfak” akımını yapmış olduğu çalışmalar sonucu Türkiye' de ilk uygulayan cheflerden birisi oldu. 2012’de Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Direktörü olarak Dünya Aşçılar Olimpiyatlarında dünya ikincisi oldu.

Mehmet Yalçınkaya Masterchef Türkiye'de jüri üyeliği yapmaktadır. Evli ve iki çocuğu var.


 

Yorumlar