SON DAKİKA! Elvan Gruda hayatını kaybetti

Ayşen ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Grud hayatını kaybetti. Ölüm nedeni ise bugün belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Elvan Gruda hayatını kaybetti

Elvan Gruda, babasını kaybettikten yaklaşık 5 ay sonra kendisi de vefat etti. Ölüm nedeni ise bugün yapılan açıklamayla belli oldu.

Türk sinemasının usta oyuncuları Ayşen ve Yılmaz Gruda çiftinin kızı Elvan Gruda, 55 yaşında hayatını kaybetti. Anadolu Ajansı'ndan alınan bilgiye göre, Elvan Gruda'nın vefat haberi, Film-San Vakfı tarafından yapılan bir açıklama ile duyuruldu. Açıklamada, "Rahmetli Ayşen Gruda ve rahmetli Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda'yı 55 yaşında kaybettik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun" ifadeleri kullanıldı.

HASTALIK VE TEDAVİ SÜRECİ

Elvan Gruda'nın bir süredir Şişli Etfal Hastanesi'nde tedavi gördüğü bilgisi paylaşıldı. Hastalığının detayları ve tedavi süreci hakkında daha fazla bilgi verilmedi.

Ayşen Gruda, 23 Ocak 2019'da, Yılmaz Gruda ise bu yılın 25 Temmuz'unda vefat etmişti. Ailenin bu acı kaybı, Türk sinema sektöründe ve Gruda ailesinin hayranları arasında büyük üzüntü yarattı.

ANMA VE TAZİYE MESAJLARI

Film-San Vakfı'nın yanı sıra, çeşitli sanat çevrelerinden ve Gruda ailesinin yakınlarından Elvan Gruda'nın vefatı üzerine taziye mesajları yayınlandı. Ailesi ve sevenleri, Elvan Gruda'yı anmak ve vefatından dolayı başsağlığı dilemek için bir araya geldi.

ELVAN GRUDA ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Bir süredir Şişli Etfal Hastanesi'nde meme kanseri nedeniyle tedavi gören Elvan Gruda'nın ölümüyle ilgili yakın arkadaşı Tuna Arman, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Oyuncu Tuna Arman, "10 yıl önce geçirdiği meme kanserini tedaviler sayesinde yendi ama sonrasını umursamadı 'bitti' dedi, dinlemedi bizleri. Kontrole gitmedi ihmal etti, kendi seçimiydi bu. Anne ve babasının hastalıkları, annenin kaybı ardından babasının sağlık sorunları ve kaybı yordu ve yıprattı. Dayanılmaz ağrılar başladı zorla götürdüğüm hastanede yapılan tetkikler sonucu metastaz 4. evredeydi 3 ay sürdü her şey. Tedavi başladı ama çok geç kalmıştık ve maalesef Elvan 55 yaşında gitti. Oysa hayalleri vardı, hayallerimiz vardı. Emre vardı, ama olmadı gitti. Mekanı cennet olsun hep birbirimize 'kardeşim' derdik, güle güle kardeşim bir gün görüşmek dileğiyle seni çok seviyorum" dedi.

 

Yorumlar