Elazığ son dakika aile faciası: 6 kişi ölü bulundu

Elazığ son dakika... Bir evde aynı aileden 6 kişinin cansız bedeni bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Elazığ'da korkunç manzara, 6 ölü

Elazığ'da bir evde 6 kişi ölü bulundu.Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olayın bir aile faciası olduğu öğrenildi. İddiaya göre öğretmen olan Hüseyin F., önce ailesini sonra da kendisini öldürdü.

Olay, merkez Salıbaba Mahallesi Ümran Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen öğretmen Hüseyin F., henüz bilinmeyen bir nedenle eve girip ailesi ile tartıştı.

 Tartışmanın ardından Hüseyin F., yanında getirdiği pompalı tüfekle dehşet saçtı. Hüseyin F., babası Cuma Ali, annesi Zeynep, kardeşi Remziye ve engelli kardeşleri Yusuf ve Mesut'a ateş ettikten sonra silahı başına dayayarak intihar etti.

DOĞAL GAZ KAÇAĞI İHBARI YAPILDI

Doğal gaz kaçağı ihbarı yapılmasının ardından polis ve itfaiye ekipleri bölgeye intikal etti. İhbarın yapıldığı eve giren ekipler, içeride 6 kişiyi kafasından vurulmuş halde buldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, özel harekat ve destek ekipleri sevk edildi. İçeri giren sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede 6 kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi. Hüseyin, Zeynep, Remziye, Cuma Ali, Yusuf ve Mesut F.'nin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Dehşete düşüren olayın yaşandığı bölgeden ilk görüntüler geldi.

Detaylar ekleniyor...

 

Yorumlar