EBSO Başkanı Yorgancılar: Çevre, olmazsa olmazımız

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye’nin tek bölge odası olarak çevre konusu ile uzun yıllardır en üst düzeyde ilgilendiklerini belirterek, "Üzerimize düşen sorumluluklar dışında hem Odamızda hem...

Google Haberlere Abone ol
EBSO Başkanı Yorgancılar: Çevre, olmazsa olmazımız

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye’nin tek bölge odası olarak çevre konusu ile uzun yıllardır en üst düzeyde ilgilendiklerini belirterek, "Üzerimize düşen sorumluluklar dışında hem Odamızda hem de üyelerimizde çevre bilincinin benimsenmesi amacıyla çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz." dedi.

Ender Yorgancılar, EBSO’nun bünyesinde yıllardır aktif olarak faaliyette olan Çevre Çalışma Grubu’nun ilgili tüm taraflar arasında iletişim ve işbirliği platformu oluşturduğunu, geliştirdiği projelerle yarattığı farkındalığa dikkat çekti. Yorgancılar, "Çevre” konusu her geçen gün daha çok gündeme gelen, yeni düzenlemeler ile uyum çalışmaları süratle devam eden ve gündemden neredeyse hiç düşmeyen bir konu haline geldi. Bu konuda yaptığımız ve büyük takdir toplayan çalışmalar neticesinde 2012’de Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından verilen Türkiye Çevre Hizmet Ödülü’nü kazandık. 5 Haziran Çevre Günü’nü kutlarken üzerimize düşen sorumluluklar dışında hem Odamızda hem de üyelerimizde çevre bilincinin benimsenmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar