Dursun Çağlayan'dan Antalyaspor açıklaması

Antalyaspor'un sponsoru Çağlayan Grup'un sahibi Dursun Çağlayan, İsrailli futbolcunun kovulmaması halinde sponsorluktan çekileceklerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Dursun Çağlayan'dan Antalyaspor açıklaması

Çağlayan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Çağlayan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Türkiye'nin tanınmış futbol kulüplerinden Antalyaspor'un forma sponsoru olduklarını ve bu görevi gururla yerine getirdiklerini belirtti. Ancak, Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel'in İsrail'in Gazze'deki faaliyetlerine destek mahiyetindeki davranışının kendilerini derinden üzdüğünü ifade etti.

Çağlayan, sporun ve Antalyaspor'un bu tür olaylara alet edilmesinin kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, Antalyaspor yönetiminin bu duruma karşı gerekli tepkiyi göstermesini beklediklerini dile getirdi. Ayrıca, Jehezkel'in kadro dışı bırakılmasının yetersiz olduğunu, sözleşmesinin feshedilerek sınır dışı edilmesi gerektiğini belirtti. Çağlayan Grup olarak, bu taleplerin yerine getirilmemesi durumunda Antalyaspor'un sponsorluğundan çekileceklerini açıkladı.

AKSİ HALDE HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAK

Çağlayan, Jehezkel'in davranışlarının markalarına zarar verdiğini, soykırım propagandası yapılmasının kabul edilemez olduğunu ifade etti. Bu bağlamda, hukukçularının süreci takip edeceğini ve Jehezkel hakkında dava açacaklarını duyurdu. Açıklamasını kamuoyuna saygıyla sunduğunu belirtti.

 

Yorumlar