Doya Doya Moda Uğurkan Erez neden yok?

Doya Doya Moda Uğurkan Erez neden yok? TV8'in sevilen programı Doya Doya Moda jüri üyelerinden Uğurkan Erez bugün yarışmada yoktu. İzleyici tarafından Uğurkan Erez neden yok merak edildi. Doya Doya Moda Uğurkan Erez neden yok? İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Uğurkan Erez neden yok?

Doya Doya Moda Uğurkan Erez neden yok? İzleyicinin merak ettiği sorulardan biri Uğurkan Erez neden yok oldu. Sevilen programın jüri üyelerinden Uğurkan Erez bugün yarışmaya katılmadı. İzleyici ise Uğurkan Erez ayrıldı mı diye merak etti. İşte, Uğurkan Erez'in neden olmadığı ile ilgili detaylar...

Doya Doya Moda yarışması diğer programlar gibi koronavirüs önlemleri kapsamında yarışma formatında bazı değişikliklere gitti. Onlardan biri yarışmacıların alışverişe çıkmayıp stüdyodaki kıyafetlerden seçim yapması bir diğer ise yasa gereği korona virüs salgını sebebi ile 65 yaş üzerine sokağa çıkma yasağı verilmesiydi. Ayrıca yarışmanın çekildiği villa da koronavirüs önlemleri kapsamında baştan aşağı dezenfekte edildi.

Yarışmaya koronavirüs sebebi ile katılamayan Uğurkan Erez, telekonferans yöntemi ile programa katılarak yorumda bulundu. 

UĞURKAN EREZ KİMDİR?

Uğurkan Erez, 1954 yılında doğdu. Aslen Kırklarelilidir. Kareograf ve modacıdır. Uğurkan Erez'in iki kardeşi vardır. Küçük yaşta babasını kaybeden ünlü modacı İlkokulu Gazi Mustafa Kemal Paşa İlkokulu'nda, Orta öğretimini Kadıköy Kemal Atatürk Ortaokulu'nda, liseyi ise Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Lisans eğitimini ise Şişli Ticari İlimler Akademisi Siyasi Bilimler Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Mesleki kariyerinin ilerleyen yıllarında modaya merak salan ünlü modacı bu alanda uzmanlaştı.
Çeşitli yarışma programlarında jüri üyeliği deneyimi bulunan usta isim son olarak TV8'in sevilen ve takip edilen programı Doya Doya Moda'da jüri üyeliği yapmaktadır.

Uğurkan Erez neden yok

Yorumlar