Doya Doya Moda 17 Nisan kim kazandı, kim elendi, puanlar?

Doya Doya Moda 17 Nisan kim kazandı, kim elendi, puanlar nasıl oldu? Doya Doya Moda ekranlardaki yerini aldı. Geçen hafta Doya Doya Moda elenen isim Berfin ve Nadire oldu. Bu hafta Doya Doya Moda jüri üyeleri Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda 17 Nisan kim kazandı, kim elendi?

Doya Doya Moda 17 Nisan Cuma puanlar merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda kim kazandı, kim elendi? Doya Doya Moda Sena yarışmaya veda etti. Eleme potasına Emel ile beraber çıkan Sena yarışmadan ayrıldı. Doya Doya Moda Emel ise yarışmaya devam eden isimlerden oldu. Geçen Cuma günü kolyeyi kazanan isim ise Sündüz olmuştu. Doya Doya Moda Sündüz giydiği gri elbise ve ayakkabıları ile yarışmaya damgasını vurdu. Çok konuşulan Doya Doya Moda yarışmacıları; Su, Betül, Emel yine çok konuşulacak polemiklere imza atacaklar. Bu hafta juri üyelerinden Uğurkan Erez yarışmaya telekonferans yöntemi ile katıldı. Uğurkan Erez neden yok izleyici tarafından merak edildi. Uğurkan Erez'in 65 yaş üstü dışarı çıkma yasağından dolayı katılamayacak. 

Doya Doya Moda yarışma formatında değişikliğe gitti. Yarışmacılar artık dışarıda alışverişe gitmeyecekler. Kıyafetler, takılar, aksesuarlar Doya Doya Moda evinde seçilerek giyilecek. Uzun süre programa devam etmeyi düşünen yarışmanın çekildiği villa her gün dezenfekte ediliyor. 

Öte taraftan yarışmacılardan Özde ise sağlık sorunları sebebi ile yarışmaya bir süre katılamayacak. Özde, koronavirüs sebebi ile bağışıklığı düşük olduğu için doktor izni alarak yarışmaya bir süre katılamayacak. Yarışmaya bu hafta dahil olan isim ise Berfin oldu. Berfin uzun boyundan dolayı diğer yarışmacılar tarafından kıskanıldı.

Doya Doya Moda bu hafta yarışan isimler şöyle; Mira, Su, Betül, Emel, Havva, Hanzade ve Sündüz oldu. Yarışmaya yeni katılan isim ise birazdan belli olacak. Yarışmacıların en uzun boylu kişi olduğunu söylediği yeni yarışmacının kim olduğu merak ediliyor. Peki, Doya Doya Moda puanlar ne oldu, kim kazandı, kim elendi, altın kolyeyi kim kazandı ?

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda 17 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 16 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 15 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 14 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 13 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 10 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 9 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 8 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 7 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 6 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda Başvuru Nasıl Yapılır?

Doya Doya Moda Yeni Bölüm Fragmanı

 

DOYA DOYA MODA 17 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 17 Nisan puanlar? Kim kazandı, kim elendi? Bugün yine Doya Doya Moda yarışmacılarından Su, Emel, Betül,Nadire ve Sündüz çok konuşulan kombinler yaptılar. 

Günün konsepti 'Eşimizin ailesi ile düğünden sonra buluşma'. Bugüne kadar yarışmacılardan puan olarak en önde olan isimler; Mira, Su ve Sündüz oldu. En düşük puan alan ise yarışmaya bu hafta katılan Havva oldu. Bugün Doya Doya Moda kazananı belli olacak. Doya Doya Moda Cuma günü birincisi kim olacak. Kolyeyi kazanacak yarışmacı merak ediliyor. Haftanın final gününde Su yarışmayı önde götürüyor. Su'nun bugüne kadar aldığı puan toplamı 51 onu en yakın puanla Betül takip ediyor. Hafta finalinde Doya Doya Moda kolyeyi Betül kazandı. Bu hafta Doya Doya Moda kim elendi sorusuna gelince, Kemal Doğulu bu hafta kimsenin elenmeyeceğini açıkladı. Bugüne kadar alınan toplam puanlar şu şekilde oldu: 

Mira: 11 + 15 + 10 + 3 = 39 
Su: 10 + 15 + 11 + 15 = 51
Betül: 13 + 11 + 11 + 15 = 50
Emel: 10 + 15 + 15 + 6 = 46
Hanzade: 5 + 8 + 4 + 12 = 29
Sündüz: 11 + 15 + 10 + 12 = 48
Havva: 9 + 4 + 8 + 4 = 25

Doya Doya Moda 17 Nisan Cuma Puanları

Mira x
Su x
Betül x
Emel x
Hanzade x
Sündüz x
Havva x

 

DOYA DOYA MODA 16 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 16 Nisan puanlar? Kim kazandı, kim elendi? Bugün yine Doya Doya Moda yarışmacılarından Su, Emel, Betül,Nadire ve Sündüz çok konuşulan kombinler yaptılar. 

Günün konsepti 'Tayt Şıklığı'. Su Los Angeles'ta Harry ile AVM'ye gideceğini söyledi. Sündüz ise doğum yapan arkadaşının 7. gününe gidecek. Havva ise olmayan sevgilimle gezmeye gidiyorum dedi. Mira'nın konsepti ise Zumba hocalığı bakalım jüri üyeleri; Kemal Doğulu, Gülşah Saraç ve Seray Sever yarışmacılara eleştirileri ve puanları ne olacak. Doya Doya Moda 16 Nisan Perşembe günü finale bir gün kala ekranlardaki yerini aldı. Bugüne kadar yarışmacılardan puan olarak en önde olan isimler; Mira, Su ve Sündüz oldu. En düşük puan alan ise yarışmaya bu hafta katılan Havva oldu. Bugün verilecek puanlar yarışmacıları haftanın finalne taşırken önemli rol oynayacak. Doya Doya Moda Perşembe günü birincileri Su ve Betül oldu. Haftanın finaline bir gün kala Su yarışmayı önde götürüyor. Su'nun bugüne kadar aldığı puan toplamı 51 onu en yakın puanla Betül takip ediyor.

Mira: 11 + 15 + 10 + 3 = 39 
Su: 10 + 15 + 11 + 15 = 51
Betül: 13 + 11 + 11 + 15 = 50
Emel: 10 + 15 + 15 + 6 = 46
Hanzade: 5 + 8 + 4 + 12 = 29
Sündüz: 11 + 15 + 10 + 12 = 48
Havva: 9 + 4 + 8 + 4 = 25

Doya Doya Moda 16 Nisan Perşembe Puanları

Mira 3
Su 15
Betül 15
Emel 6
Hanzade 12
Sündüz 12
Havva 4

 

DOYA DOYA MODA 15 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 15 Nisan puanlar? Kim kazandı, kim elendi? Bugün yine Doya Doya Moda yarışmacılarından Su, Emel, Betül,Nadire ve Sündüz çok konuşulan kombinler yaptılar. 

Bugünkü konsept 'Serbest Şıklık'. Yarışmacılar kendi gardolaplarındaki giysiler ile Doya Doya Moda evindeki kıyafetleri kombin edecekler.

Doya Doya Moda 15 Nisan Çarşamba Puanları

Mira 11
Su 11
Betül 15
Emel 15
Hanzade 4
Sündüz 10
Havva 8

 

DOYA DOYA MODA 14 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 14 Nisan puanlar? Kim kazandı, kim elendi? Bugün yine Doya Doya Moda yarışmacılarından Su, Emel, Betül,Nadire ve Sündüz çok konuşulan kombinler yaptılar. 

Bugünkü konsept 'Serbest Şıklık'. Yarışmacılar kendi gardolaplarındaki giysiler ile Doya Doya Moda evindeki kıyafetleri kombin edecekler.

Doya Doya Moda 14 Nisan Salı Puanları

Mira 15
Su 15
Betül 11
Emel 15
Hanzade 8
Sündüz 15
Havva 4

 

DOYA DOYA MODA 13 NİSAN PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 13 Nisan puanlar? Kim kazandı, kim elendi? Bugün yine Doya Doya Moda yarışmacılarından Su, Emel, Betül,Nadire ve Sündüz çok konuşulan kombinler yaptılar. 

Bugünkü konsept 'Çiçek Şıklığı' . Yarın ise gardrobum şıklığı ile yarışmacılar ekranlara çıkacak. Serbest Şıklık'ta kendi giysilerini villadaki mağazadan tamamlamaları istendi.

Doya Doya Moda 13 Nisan Pazartesi Puanları

Mira 12
Su 10
Betül 13
Emel 10
Hanzade 5
Sündüz 11
Havva 9

 

DOYA DOYA MODA 10 NİSAN PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 10 Nisan puanlar? Kim kazandı, kim elendi? Bugün yine Doya Doya Moda yarışmacılarından Su, Emel, Betül,Nadire ve Sündüz çok konuşulan kombinler yaptılar. 

Doya Doya Moda kim elendi sorusuna gelince bu hafta Berfin ve Nadire elendi. Sündüz birinci oldu ve altın kolayeyi kazandı.

DOYA DOYA MODA 9 NİSAN PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 9 Nisan puanlar? Kim kazandı, kim elendi? Bugün yine Doya Doya Moda yarışmacılarından Su, Emel, Betül,Nadire ve Sündüz çok konuşulan kombinler yaptılar. Bugün konsept 'Pantolon Şıklığı'

Mira 11
Su 6
Betül 8
Emel 13
Nadire 3
Sündüz 15
Berfin 12

 

Bugün 13 puanla Doya Doya Moda Sündüz birinci oldu. Sündüz 15 puan aldı.

DOYA DOYA MODA 8 NİSAN PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 8 Nisan puanlar? Kim kazandı, kim elendi? Bugün yine Doya Doya Moda yarışmacılarından Su, Emel, Betül,Nadire ve Sündüz çok konuşulan kombinler yaptılar. Sündüz konsept dışı bulunduğu için düşük puan aldı. Oysa kırmızlar ile çok şirin bulunmuştu.

Mira 15
Su 15
Betül 15
Emel 8
Nadire 10
Sündüz 14
Berfin 6

 

Günün en yüksek puanı 15. Mira, Su ve Betül birinciliği paylaştı. 

DOYA DOYA MODA 7 NİSAN PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 7 Nisan puanlar? Kim kazandı, kim elendi? Bugün yine Doya Doya Moda yarışmacılarından Su, Emel, Betül,Nadire ve Sündüz çok konuşulan kombinler yaptılar. Yeni katılan yarışmacı Berfin de eski yarışmacılar için yaptığı yorumlarla çok konuşuldu. Bugünkü konsept 'Gömlek Şıklığı'

Mira 6
Su 15
Betül 11
Emel 7
Nadire 4
Sündüz 3
Berfin 4

 

Günün birincisi Su oldu. 

DOYA DOYA MODA 6 NİSAN PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 6 Nisan puanlar? Kim kazandı, kim elendi? Bugün yine Doya Doya Moda yarışmacılarından Su, Emel, Betül ve Sündüz çok konuşulan kombinler yaptılar. Yarışmaya yeni katılan uzun boylu kişinin ise kim olduğu merak konusu oldu. Bugünkü konsept 'Jean Şıklığı'

Doya Doya Moda Puanlar

Mira, Su, Betül, Emel, Nadire, Berfin ve Sündüz puanları şöyle oldu:

Mira 4
Su 6
Betül 10
Emel 13
Nadire 14
Sündüz 11
Berfin 13

 

Doya Doya Moda günün birincisi 14 puanla Nadire oldu.

Doya Doya Moda Puanlar

DOYA DOYA MODA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Doya Doya Moda Başvuru formu :

Doya Doya Moda Başvuru

Diğer bir yol; Mail adresi yoluyla başvuru yapmaktır. Bunun için de [email protected] mail adresi üzerinden CV'yi doldurup göndermektir.

DOYA DOYA MODA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

Kaynak: Sonhaberler

Yorumlar