Telekonferans için en iyi 10 sohbet programı

COVİD-19 salgınıyla beraber bir çok işletme, kamu kuruluşları telekonferans video uygulamaları kullanmaya başlandı, biz de sizler için en iyi 10 video konferans programlarını listeledik. İşte telekonferans için en iyi 10 sohbet programı veya uygulaması

Telekonferans için en iyi 10 sohbet programı - Sayfa 1

Dünyayı saran Corona virüsü nedeniyle hemen hemen bir çok şirket home-office uygulamasına geçmek zorunda kaldı. Şirketlerin daha çok toplantılarla kararlar alarak iş yürütmesini dikkate alırsak bir çok şirketin çalışma potansiyeli sekteye uğradı ve bu durumu Telekonferans Video görüşmeleri ile hafifletmek biraz daha mümkün.

1- Zoom

Gerçek zamanlı ve kapsamlı mesajlaşma, içerik paylaşımı ile kurumsal firmaların daha çok tercih ettiği bir konferans programı diyebiliriz. Ama son zamanlarda güvenlik açığı olduğu iddia ediliyor.

Telekonferans için en iyi 10 sohbet programı - Sayfa 2

2- WeChat

WeChat, aylık 1 milyardan fazla kullanıcısı olan Çin'in en popüler mesajlaşma uygulamasıdır. Sadece bir mesajlaşma servisi olarak yola çıkılmışken, ödemelerden yolculuğa çıkmak veya hatta uçuş rezervasyonu yapmak gibi her şeyi yapabileceğiniz bir uygulamaya dönüşmüştür.Uygulama aracılığıyla diğer kullanıcılarla sesli ve görüntülü görüşmeler yapabiliyor. Görüntülü görüşmeler en fazla 9 kişi arasında yapılabiliyor.

Telekonferans için en iyi 10 sohbet programı - Sayfa 3

3 - Viber

Viber, akıllı telefonlar ve masaüstü işletim sistemleri için 3G ya da Wi-Fi ağları üzerinden anında mesajlaşma ve sesli görüşme imkanı sunan bir iletişim aracıdır. Metin mesajının yanı sıra kullanıcıların birbirlerine resimli, görüntülü ve sesli mesajlar göndermesine de imkan veriyor.
Program çok sayıda mobil işletim sistemini (Android, İOS, BlackBerry, Windows Phone) ve masaüstü işletim sistemini (Windows, Mac OS X, Linux) desteklemektedir.

Telekonferans için en iyi 10 sohbet programı - Sayfa 4

4- Tox

Güvenli bir iletişim ağı kullanan, şuan sadece iki kullanıcının katılabildiği program anlık mesajlaşma, video görüntü ve dosya paylaşımı olarak kullanılmakta. Program şirket tarafından geliştirilmeye devam ediliyor.