Doya Doya Moda Esra neden yok? Esra'dan son dakika açıklama geldi

Doya Doya Moda Esra neden yok sorusunun cevabı bizzat kendisinden gelen açıklamayla ortaya çıktı. Esra ile jüri heyeti tarafından yapılan açıklamalar arasında fark var. Bir taraf "diskalifiye oldu" imasında bulunurken; diğer taraf "kendim ayrıldım" açıklamasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Esra neden yok? Esra açıklama yaptı

Doya Doya Moda Esra neden yok, diskalifiye mi oldu, kendisi mi ayrıldı soruları merakla sorulurken jüri heyetinden sonra yarışmacıdan da açıklama geldi. Esra'nın pazartesi günü bir anda programda olmadığı görülünce herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Başta yarışmacılar olmak üzere herkes Esra'nın nerede olduğu ve neden yarışmaya katılmadığını sorgulamaya başladı. Esra'nın yarışmada olmamasıyla ilgili ilk açıklama jüri heyetinden geldi. Jüri'nin açıklamasına bakıldığında Esra'nın diskalifiye edildiği anlaşılıyordu; ancak Esra tarafından yapılan açıklamada ise yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldığı ortaya çıkıyor. Hangi tarafın doğru söylediği ise şimdilik bir sır olarak duruyor. Peki, Doya Doya Moda Esra neden yok açıklama geldi. 

DOYA DOYA MODA ESRA NEDEN YOK?

Doya Doya Moda yarışmasının 12 Aralık 2022 Pazartesi günkü bölümünde bir anda Esra'nın olmadığı görüldü. Esra, yayında olmaması hakkındaki son durumu, sosyal medya üzerinden paylaştı.

Doya Doya Moda Esra neden yok açıklama geldi
Doya Doya Moda Esra neden yok açıklama geldi

 

Yarışmanın öne çıkan isimlerinden birisi olan Esra, programın yayın saatinde ekranda olmayınca dikkatleri üzerine çekti. Esra'nın programda olmayışıyla ilgili ilk açıklama jüri heyetinden geldi. 

Doya Doya Moda Esra neden yok açıklama geldi
Doya Doya Moda Esra Yağan

 

JÜRİNİN AÇIKLAMASI

Jüri tarafından yapılan açıklamada özetle şöyle denildi: Esra çok iyi bir yarışmacı, ayrılmasını istemezdik. Ancak buranın da bazı kuralları var. Bu kuralların çiğnenmesi halinde yapılacak bir şey kalmıyor. Bu nedenle Esra diskalifiye edildi. Peki, gerçekten de Esra diskalifiye mi edildi yoksa kendisi mi ayrıldı. Şimdi Esra'nın açıklamasına bakalım.

ESRA'NIN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Jüri heyetinin açıklaması, bazı yarışmacıların ise sevinçle karşılaması Esra'yı çileden çıkardı. Esra, bir anda Instagram hesabından canlı yayın yaparak her şeyi anlatmaya karar verdi. Ancak daha sonra yaptığı açıklamada bu şekilde bir açıklama yapmasının kurallara aykırı olduğunu söyledi ve kararından vazgeçti. Ancak yine de yarışmadan ayrılmasıyla ilgili bazı detaylar vermekten geri durmadı. 

Doya Doya Moda Esra neden yok açıklama geldi
Doya Doya Moda Esra neden yok açıklama geldi

 

Doya Doya Moda Esra, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bugünkü canlı yayın iptal oldu arkadaşlar çünkü program sözleşmesi gereği konuşmam yasakmış ve düşündüm de sessiz kalıp kimsenin seviyesine düşmeyip kimseye cevap hakkı doğurmamak bence daha doğru bir karar. Sadece şunu söylemek istiyorum programdan gitmek istemek benim kararımdı ve yaşanılan anlatamadığım bazı durumlardan ötürü kararıma saygı duyuldu. "Diskalifiye edilmedim benim kararımdı" ve benim için en hayırlısı inanın buydu. Ben çok iyiyim ve çok mutluyum hepinizi seviyorum"

DOYA DOYA MODA ESRA KİMDİR?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Esra Yağan, 26 yaşında.

Doya Doya Moda yeni yarışmacısı Esra Yağan, modayla ilgilenmeyi çok sevdiğini belirterek kendi tarzını göstermek için yarışmaya katıldığını söyledi.


 

Yorumlar