Doğur Perinçek'e yıllardır sorulamayan o soruyu sordu

Kübra Par, Rusya ve İran tarafından Türkiye ile ilgili konularda muhatap alındığını iddia eden Doğu Perinçek'e, Türkiye'de yıllardır hiçbir gazetecinin sormaya cesaret edemediği "Bu gücü nereden buluyorsunuz?" sorusunu sordu. Perinçek, gücü halktan aldıklarını ileri sürünce Par, "Kendinizi kandırıyor olabilir misiniz?" karşılık verdi.

Google Haberlere Abone ol
Doğur Perinçek'e yıllardır sorulamayan o soruyu sordu

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Türkiye'nin en az oy alan partilerinden biri olduğu halde en faza sesi çıkan partisi olan Vatan Partisi'nin Genel Başkanı Doğu Perinçek, bu çelişkili durumun sorulması üzerine zor anlar yaşadı. 

Habertürk televizyon kanalında yayılanan Açık ve Net programının yöneten Kübra Par, Doğu Perinçek'i çok zor durumda bırakan sorular sordu. Perinçek'in başta Rusya ve İran olmak üzere neden bazı devletler tarafından muhatap alındığını sorgulayan Kübra Par, Perinçek'e bu nereden aldıklarını sordu.

Par, Vatan Partisi Başkanı Perinçek'e "Türkiye'nin en az oy alan partisini; Rusya, Suriye ve İran resmi heyetle görüşmeyi kabul edecek kadar neden dikkate alıyor. Sizin gücünüzün kaynağı ne?" diye sordu. Perinçek ise bunun halktan alınan bir güç olduğunu ileri sürdü. Bunun üzerine Kübra Par, Vatan Partisi'nin aldığı oy oranını hatırlattı.

Yorumlar