Doğan Holding'e operasyon: İki gözaltı

Doğan Holding'in Üsküdar'da bulunan binasında FETÖ operasyonu düzenlendi. Operasyonda iki yönetici gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol
Doğan Holding'e operasyon: İki gözaltı

Sonhaberler | Haber Merkezi

Doğan Holding'in İstanbul Üsküdar'daki merkez binasında FETÖ soruşturması kapsamında arama yapıldı. Aramadan sonra iki yönetici gözaltına alındı. 

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ'den yapılan açıklamada, "Bu sabah şirketimiz Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel'in ve eski yöneticimiz Yahya Üzdiyen'in, daha önce Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu'nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır." ifadesine yer verildi.

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında şöyle denildi: "Bu sabah şirketimiz Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel'in ve eski yöneticimiz Yahya Üzdiyen'in, daha önce Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu'nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır. Söz konusu arama işlemi sadece adı geçen yöneticilerimizin şahsi çalışma ofislerinde yapılmış olup şirketimiz ve bağlı ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum bulunmamaktadır. Şirketimiz ve bağlı ortaklıkları faaliyetlerine aynen ve kesintisiz olarak devam etmektedir. Konu ile ilgili yeni bir gelişme olduğu takdirde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır."

ANKARA TEMSİLCİSİ TUTUKLANDI

Doğan Holding'in daha önce de Ankara temsilcisi FETÖ kapsamında gözaltına alınmaşı, daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. 

DOĞAN HOLDİNG HİSSELERİ DEĞER KAYBETTİ

Arama sonrası grup şirketleri borsada değer kaybetti. Haberlerin ardından güne düşüşle başlayan Doğan Grubu şirketlerinden DOHOL hissesi yüzde 6 düşüşle 0.75 TL, MIPAZ hissesi yüzde 9 düşüşle 0.87 TL, HURGZ yüzde 5 düşerek 0.75 TL ve DOBUR hissesi ise yüzde 3.5 kayıpla 2.95 TL'ye gevşedi. DGZTE hissesi ise yüzde 5 kayıpla 2.33 TLoldu.

Yorumlar

ihsan neymiş beyler aydın doğanda fetö cü imiş alın onuda içeri pislik herifi yagudi uşağını