Muhteşem İkili 8. Bölüm

Muhteşem İkili 8. Bölüm 27 Aralık 2018 Perşembe saat 20.00 itibariyle Kanal D'de hayranlarıyla buluştu. Yüksel Amir, heveslerinin kurbanı olarak gece kulübünde tuzağa düşürüldü. Kötü adam Fişek Ekrem, MKC ve Barca'yı ele geçirmek için kurduğu tuzakta başarılı olmuş gibi görünüyor. Yüksel Amir ise duygularının kurbanı olmuş gibi.

Google Haberlere Abone ol
Muhteşem İkili 8. Bölüm

Kanal D'nin şimdiden sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Muhteşem İkili 8. Bölüm ile 27 Aralık 2018 Perşembe saat 20.00'da ekrana geldi. Emniyetin iki hızlı polisi MKC ve Barca yine aksiyon ve macera dolu sahnelerle seyirciyi ekrana kilitledi. 

MUHTEŞEM İKİLİ 8. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE - SON BÖLÜM İZLE

7. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yüksel Amir, heveslerinin kurbanı olarak gece kulübünde tuzağa düşürüldü. Kötü adam Fişek Ekrem, MKC ve Barca'yı ele geçirmek için kurduğu tuzakta başarılı olmuş gibi görünüyor. Yüksel Amir ise duygularının kurbanı olmuş gibi. 7. Bölüm'de Yüksel Müdür, birime yeni bir ismi katıyor. Ahsen isimli yeni polis memurun adı ise Ahsen. Asıl adı Ahsen olmasına rağmen o kendini Ela olarak tanıtıyor. Anlaşıldığı kadarıyla Ela'nın muhteşem ikili ile yarım kalan bir hesabı var. Muhteşem İkili 7. Bölüm de önceki bölümler gibi yine aksiyon dolu. Yağmur, MKC ve Barca'yı akşam yemeğine davet ediyor. MKC, bir şeyler döndüğünü fark ediyor ve Barca'ya karşı daha farklı davranmaya başlıyor.

Hafif kıskançlık tripleri de başlıyor.

MUHTEŞEM İKİLİ 7. BÖLÜM FULL HD İZLE

MUHTEŞEM İKİLİ 7. BÖLÜM FRAGMANLARI

MUHTEŞEM İKİLİ DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yayınlandığı kanal: Kanal D

Yayınlandığı gün ve saat: Her Perşembe Saat 20.00

Muhteşem İkili Başrol Oyuncuları: İbrahim Çelikkol (Mert Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can)

Özge Gürel
Nilüfer

Öykü Karayel
Yağmur

Engin Şenkan
Feridun Barca

Zafer Algöz
Yüksel Amir

Eren Hacısalihoğlu
Demiray Hazan

Yorumlar