Elimi Bırakma 58. Bölüm izle FULL TEK PARÇA

Elimi Bırakma 58. Bölüm 17 Aralık 2019 Salı akşamı hayranlarıyla buluştu. Elimi Bırakma son bölüm izleyenler, Çelenler ailesinin Azra için nasıl seferber olduğuna tanık olacaklar.

Google Haberlere Abone ol
Elimi Bırakma 58. Bölüm izle FULL TEK PARÇA

Elimi Bırakma 58. Bölüm 17 Aralık 2019 Salı akşamı saat 20.00 itibariyle TRT 1 ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor.

Elimi Bırakma 58. Bölüm izleyenler Azra'nın hastalığı nedeniyle büyük bir duygusallık yaşayacaklar. Azra'nın hastalığını şimdiye kadar herkesten saklayan Cenk, artık büyük sırrı ailesiyle de paylaşmak zorunda kalıyor. Azra için hayati tehlike söz konusudur. Çelen ailesi ise onu kurtarmak için seferber olmuş durumdadır. Öte yandan Şirin ve Ersoy cephesinde de yeni gelişmeler yaşanıyor. Barış ve Sumru cephesinde de yeni gelişmeler söz konusu. 

ELİMİ BIRAKMA 58. BÖLÜM CANLI İZLE

Aile dizilerinden birisi olan Elimi Bırakma son bölümde Azra ile Cenk, bir kez daha Sumru'nun bütün oyunlarına rağmen bir araya gelmeye karar verirler. Cenk, Sumru'nun karıştırdığı bütün işleri fark ettiğini belirterek onu durdurmaya çalışıyor. Öte yandan Feride Çelen aldığı yeni bir kararla bütün aile bireylerini şoke eder. Elimi Bırakma yeni bölümde Barış ise Cenk ile Azra'nın oynadıkları oyunlardan sıkıldığını belirterek, geri çekilmeye karar verir.Yeni sezona da iddialı bir şekilde başlayan "Elimi Bırakma" dizisinin son bölümünü izleyenler Cenk ile Azra'nın bir kez daha ayrı düştüğünü görerek üzülmüşlerdi.

Sumru'nun türlü oyunlarıyla Azra'yı terk etmek zorunda kalan Cenk, Azra'nın İstanbul'u terk etmesine neden olmuştu. İstanbul'u terk eden Azra ise yeni isimlerle tanışıyor. Diziye yeni katılan bu isimler bundan sonra Cenk ve Azra'nın dünyasında geniş bir yer kaplayacak. Dizinin yeni sezonda da dolu dolu bir şekilde seyircisini ekran başında tutmayı başaracağı tahmin ediliyor. Çünkü televizyon ekranlarında ailecek izlenebilecek nadir diziler arasında yer alan Elimi Bırakma, aynı zamanda Feride Çelen karakteriyle de sosyal hayattan çok güzel örnekler veriyor.

i Bırakma son bölüm izleyenler, Cenk ve Azra'nın Burhan tarafından rehin alındığını görerek çok şaşıracaklar. Öte yandan Burhan'ın yaptıkları yüzünden Cansu hayati tehlike yaşıyor. Yoğun bakıma kaldırılan Cansu'nun durumu kritik. Ancak bunun sorumlusu olan Burhan ise hiçbir şey olmamış gibi ortalıkta gezmeye devam ediyor.

Azra'nın yıllardırdığı aradığı babası Kemal'in katili sonunda ortaya çıkıyor. Acnak katilin kimliği seyirciyi de şoke ediyor. Cansu'nun öz babası Burhan'ın Kemal'in ölümüne neden olduğu, Cansu'nun eline geçen flaş bellek ile ortaya çıkıyor. Ancak bu gerçeği ve sırrı şimdilik sadece Cansu biliyor. Cenk'ten sonra kendini yavaş yavaş toparlamaya başlayan Cansu bu yeni sırrın altında iyice ezilmeye başlıyor. Neye uğradığını şaşıran Cansu, şimdi kara kara ne yapacağını düşünüyor.

Elimi Bırakma son bölümde özetle işlenen temalar şöyleydi: Parayı Faruk’a veren Azra, Cenk’in beklenmedik bir anda gelmesiyle babasının katilini öğrenme şansını kaçırır. Azra parayı alan Faruk’un bir daha kendisiyle iletişime geçmeyeceğine emindir. Skandala sebep olan videonun Ferhat Usta'nın telefonundan çıkması üzerine Cenk'in Ferhat Usta'yı ihanetle suçlaması, Cenk ve Azra arasında gerilime sebep olur. Feride ise, bir yandan şirketin itibarını kurtarmak ve kaybedilen iş anlaşmasını geri kazanmak için uğraşırken; bir yandan da Ferhat Usta'nın suçsuzluğunu ortaya çıkarmak niyetiyle harekete geçer. Kadir ve Melis arasındaki ilişkiyi artık net biçimde öğrenen Arda ise, Kadir hakkında araştırma yapacak ve onun hakkında bir takım bilgilere ulaşacaktır. Arda, ablasının Kadir ile olan ilişkisini aileye açıklayacak mıdır?

Elimi Bırakma 35. Bölüm izleyenler Feride Çelen'in restaurantında yaşanan talihsiz olayın nelere mal olduğunu, yeni iş bağlantılarını nasıl engellediğine tanıklık edecekler. Sumru ile Feride hanım arasında yaşanan tartışmanın sosyal medyaya sızdırıldığı ortaya çıkıyor. Çelen Grubu'nun çok önemli bir iş bağlantısı bu olay nedeniyle yarıda kalıyor. Çünkü çalışanlardan birisi yaşananların görüntülerini gizlice çekerek internete yüklemiş durumda. Onun kim olduğu ortaya çıkınca ise herkes çok şaşıracak. 

Öte yandan Elimi Bırakma 35. Bölümde Azra'nın babasının katiliyle imtihanı izyelicilere büyük bir heyecan yaşatacak. Daha önce Azra'ya babasının katilinin kim olduğunu ona söyleyeceğini ancak karşılığında 300 bin dolar istediğini söyleyen kişi, bu kez Azra'nın evine kadar gidiyor. Azra'ya korku dolu anlar yaşatan kişiye Cenk yetişmeye çalışıyor ancak o yetişinceye kadar Azra hayatının en kötü anlarını yaşıyor. 

Dizide en çok merak edilen konulardan biri de Sumru ile Azmi'nin durumu oluyor. Sumru, Azmi'nin hiçbir suçunun olmadığını Feride Çelen'e söylediği için Azmi'nin hayatı yeniden değişmeye başlıyor. 

ELİMİ BIRAKMA 34. BÖLÜM

Elimi Bırakma 33. Bölüm izleyenler Azra'nın başına açılan yeni işlerle üzülecek; Sumru'nun elindeki imkanları ve Azmi'yi kaybetme tehlikesi nedeniyle çileden çıktığına tanıklık edecek. Azra'nın babasının ölümüyle ilgili şüpheleri yeniden depreşiyor. Çünkü, karanlık birileri konuyu yeniden gündeme getiriyor. Sumru ise Azmi'yi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Bunu göze alamayan Sumru, Çelen ailesine karşı sert hamlelerde bulunuyor. Öte yandan Azra, Cenk'in hastalığını öğreniyor ve buna çok kızıyor. 

Sumru, Azmi'nin arkasından çevirdiği dolapları öğrenince soluğu onun yanında alarak her şeyi bitiriyor. Azmi ise kendini anlatamadan Sumru, bütün köprüleri atıyor. Özellikle dizinin son sahnelerinde Feride Çelen'i misafirlerinin yanında çok zor duruma düşürüyor. Fedire Çelen'in yüzüne ağır ithamlarda bulunan Sumru, herkese alenen savaş açıyor. 

Azra'nın babasını kimin öldürdüğünü bildiğini söyleyen Mesut'un adamı Azra'yı buluyor ve elindeki kaseti ona dinletiyor. Azra'dan ses kaydı karşılığından 300 bin dolar istiyor. Ancak son anda Cenk'in de mezarlığa gelmesiyle olaylar karışıy

ELİMİ BIRAKMA 32. BÖLÜM

Elimi Bırakma 32. Bölüm izleyenler Çelen ailesindeki yeni gelişmelere tanıklık edecek. Önceki bölümde holdingdeki görevinden istifa eden ve bir daha dönmeyeceği yönünde kararlı hareket eden Cenk, yeni bölümde şirkete geri dönüyor. Öte yandan Kadir'in de artık şirket yönetiminde olduğu görülüyor. Ancak Kadir'in nasıl şirket yönetimine girdiğini ise Elimi Bırakma son bölüm tek parça izleyenler görebilecek. Öte yandan Cenk, Kadir ile Melis için büyük bir sürpriz sayılan karara imza atıyor. İkisi artık birbirine daha yakın olacak.

Feride Çelen, Sumru'ya kaptırılan şirket hisselerini bir şekilde kurtarmayı başarıyor. Ancak şimdi ise şirketin en gözde restaurantı Sumru'nun elinde mahfolmak üzere. Sumru restauranta konma hayalleri yaparken bazı engellemelerle karşılaşacak. 

Öte yandan Azra ile Defne Doktor da son bölümde ilk kez karşı karşıya geliyor, tanışıyorlar.

Dizinin Elimi Bırakma 31. Bölüm'de diziye giren Serap'ın annesi ise Çelen ailesinin yeni baş belası olarak görülüyor. Sermayesini tüketmiş, beş parasız kalmış bir durumda olan Serap'ın annesi, Çelen ailesinin servetine göz dikmiş durumda. Ancak şimdilik belli etmiyor. 

Elimi Bırakma 31. Bölüm izleyicileri, Çelen ailesinde yaşanan olumsuzlukları seyredecek. Annesinin kendilerine yaptığı ihaneti öğrenen Cenk, zaten ilerleyen hastalığının daha da ilerlemesine neden olacak. Cenk'in üzüntüsü hastalığının nüksetmesine ve onun baygınlık geçirmesine neden olacak. Öte yandan, Serap'ı kandırarak yüzde 5'lik hissenin sahibi olan Sumru'nun kafasında yeni planlar var. Sumru, Çelen ailesini üzecek yeni hamleler yapmanın peşinde. Ancak, Azmi ise Feride Çelen'e verdiği sözü yerine getirirse Sumru son derece zor durumda kalacak. Öte yandan Kadir ise vicdanını rahatlatmak için bir şeyler yapmanın yollarını arıyor. 

Sumru, bütün uğraşlara rağmen elindeki hisseleri zamanından devretmeye yanaşmıyor. Feride Çelen, Sumru'ya bir teklifte bulunarak hisselerin devri için restaurantın yarısını önerir. Ancak Sumru, restaurantların isim hakkını da ister. Feride Çelen ise şirketini ayakta tutabilmek için bunu mecburen kabul eder. Azmi ile Sumru'nun arasındaki ilişki ise "paraya değiştiriliyor." Çünkü Sumru, Azmi'ye verdiği sözün arkasında durmayarak elindeki hisseleri paraya çevirmeye karar veriyor. Azmi ise Feride Çelen'in karşısında son derece zor durumda kalıyor.

ELİMİ BIRAKMA 31. BÖLÜM

Elimi Bırakma son bölüm izleyenler yeni sürpriz gelişmelere şahit oluyor. Şirketin gizli hissedarı oluğunu öğrenen Cenk, Çelen Holding yönetim kurulunu acilen toplantıya çağırıyor. Toplantıda CEO görevinden istifa ettiğini açıklıyor. Ancak Feride Çelen bunu kabul etmiyor. Daha sonra Cenk'in peşinden giden Feride Çelen, Cenk'i ikna etmeye çalışıyor, ancak Cenk son kararını bildirmiyor. 

Yaşadığı vicdan azabıyla kendini affettirmek isteyen Kadir tekrar ortaya çıkıyor. Cenk'in hasta olduğunu öğrenen Kadir ona yardım etmek istiyor; ancak bunu yapmak isterken istemeden de olsa Melis'e yakalanıyor. Melis, Kadir'in onun için geri döndüğünü düşünerek ona sarılıyor. Ancak gerçeği bilmiyor. 

Cenk ise hastalığının ilerlemesine rağmen kendisini ısrarla arayan Defne Doktor'un talebine anında cevap vermiyor. Ancak bunun bedelini ağır ödüyor. Çünkü acilen ameliyat olması gerekirken bunu erteliyor. Sonunda yolda araç sürerken hastalığı yeniden nüksediyor ve baygınlık geçiriyor.

ELİMİ BIRAKMA 29. BÖLÜM

Cenk, Sumru'nun gerçek ortağının kim olduğunu öğreniyor. Bunu kardeşleriyle de paylaşıyor. Bütün kardeşler bu haber üzerine yıkılıyor. Ancak son bölümde üzücü gelişmeler de yaşanıyor. Cenk, hastanede çıkan tetkik sonuçlarının ne olduğunu öğreniyor. Buna Azra'dan saklamak istemiyor ve ona anlatıyor. Melis ise son bir kez Kadir'e ulaşmaya çalışıyor. Ancak Kadir maalesef yine Melis'e geri dönmüyor.

ELİMİ BIRAKMA 28. BÖLÜM

Elimi Bırakma son bölüm Cenk ile Kadir'in hızla giden arabada boğuşmaları ve sonrasında kaza geçirmelerini içeren sahneyle sona ermişti. 28. Bölüm'de ise Cenk ile Kadir yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. İkisi de uzun bir tedavinin ardından sağlığına kavuşuyor. Cenk hastaneden yürüyerek çıkıyor. Feride Çelen, Cenk ile Azra arasında yaşananları tamamen öğreniyor. Bunun üzerine sürpriz bir karar alarak aileye bildiriyor.

ELİMİ BIRAKMA 27. BÖLÜM

Cenk ile Azra'nın arasındaki fırtınalı günler geride kalıyor. Azra, Cenk'e her şeyi itiraf ediyor. Sumru'nun tehditlerini açıklayan Azra, ilk etapta Cenk'ten beklemediği bir tepki alır. Ancak daha sonra Cenk'in o tepkiyi Sumru ve Azmi'yi yanıltma için verdiğini öğreniyor. Feride Çelen, Azmi'ye kim olduğunu, nereden geldiğini hatırlatıyor. Kadir ise artık Cenk'in karşısına gerçek kimliğiyle çıkma kararı alıyor.

Sumru kötülükleriyle herkesin hayatını olumsuz etkilerken bir anda köşeye sıkışıyor. Sumru'nun hayatını hapishanelerde geçirmesine neden olabilecek kişi olan Fatma ortaya çıkıyor. Azra'ya olup biten her şeyi anlatıyor. Daha sonra Sumru'nun yanında da olan bitenleri anltıyor. Sumru bunu öğrenince Azra'ya yalvarmaya başlıyor. Polise haber vermemesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu söylüyor. 

Cenk ise, Azra ile aralarında yaşananları artık herkese anlatmanın zamanı geldiğine karar veriyor.

Serap ise, Sumru'ya kaptırdığı şirket hisselerini geri almaya teşebbüs edecek ancak bunun bu kadar kolay olmadığını anlayacak.

CENK ÖLÜYOR MU?

Elim Bırakma son bölümünde Cenk ile Kadir'in araçta kapışması feci bir kazayla sonuçlanıyor. Elimi Bırakma 28. Bölüm Fragmanı Cenk'in öldüğünü gösteriyor. Dizinin başrol oyuncusu Cenk'in gerçekten ölüp ölmediğini ise Elimi Bırakma 28. Bölüm izleyenler bilecek.

ELİMİ BIRAKMA 26. BÖLÜM 

Azmi'nin desteğiyle Çelen Holding'in ortağı olmayı başaran Sumru, Çelen ailesini üzecek yeni hamlelerde bulunuyor. Hemen hemen herkese karşı bir planı bulunan Sumru'ya en büyük darbe ise kendi evinden geliyor. Kızı onu sırtından vurarak, ondan aldığı kafenin ortaklık hissesini babasına devrediyor. Sumru'nun henüz bundan haberi yok.

Elimi Bırakma son bölüme de Sumru'nun entrikaları damgasını vurdu. Sumru, Çelen Holding'in halka açık hisselerinin tamamını toplayarak şirkete ortak oldu. Ancak herkes Sumru'nun bu kadar parayı nereden bulduğunu sorgulamaya başladı. Sumru ise Azmi'den aldığı desteği kimseye belli etmemeye çalışsa da herkes bunun farkında.

Öte yandan Cenk ile Azra'nın arasındaki kavga son bölümde farklı bir boyut aldı. Azra, kardeşi Mert'e ulaşmak için Cenk'ten uzaklaşmaya çalışırken, farkında olmadan Cenk'i gerçekten kendinden soğutma aşamasına gelmiş durumda. Mert'i geri almak için Avukat Kadir ile sık sık görüşmeye başlayan Azra'nın bu durumu büyük yanlış anlamalara neden olacak.

TRT1'in en çok izlenen dizilerinden Elimi Bırakma 23. Bölüm 30 Aralık 2018 Pazar akşamı saat 20.00'de yayınlandı. Elimi Bırakma son bölümde Azra'nın Mert ile imtihanı daha da çetrefilli bir hal almaya başladı. Sumru bütün acımasızlığıyla Azra ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynamaya devam etti. Azra'nın Cenk'ten tamamen ayrılmadığını düşünen Sumru daha da hırçınlaşarak Mert'i Azra'dan kaçırmaya çalışıyor. Mert'i yurda yerleştirmeye karar veren Sumru'nun bu hareketi Azra'yı çileden çıkarıyor. Öte yandan Cenk ise Azra'nın Sumru'nun oyunları nedeniyle kendisinden uzaklaşmaya karar verdiğinin farkınd ancak bunu delillendiremediği için kendi kendini yiyor. Cenk'in Çelen Holding'in batmak üzere olduğu yönündeki kamuoyu algısını düzeltmek için düzenlediği basın toplantısını tam bir fiyaskoya çevirme ihtimali bir anda tersine dönüyor. Ve bütün bu planları yapan Azmi ise hayal kırıklığı yaşıyor. Azmi'nin hamlelerine karşılık Cenk'in attığı adımlar Çelen Holding için yeni bir dönüm noktası oluyor. Cenk'in kararlı duruşu holdingi batmanın eşiğinden kurtarıyor.

ELİMİ BIRAKMA 22. BÖLÜM'DE NELER YAŞANMIŞTI?

Cenk Çelen, Azra'nın kendisini sevdiğini ancak başka nedenlerden dolayı ayrılmak istediğini biliyor. Ancak o nedenlerin ne olduğunu bilmeyen Cenk öfkeyle hareket etmeye başlıyor. Cenk'in bu öfkesi onun başını fena halde yakacak. Azra ise kardeşi Mert'i Sumru'nun elinden almak için başka çaresinin olmadığını düşünür. Bu nedenle Cenk'ten uzak durmaya karar verir. Sumru ise kızı Cansu ile Cenk'i bir kez daha bir araya getirme hayalleriyle Azra'nın canını fena yakmaya devam ediyor. Cenk'in öfkeyle hareket etmesi Çelen Holding'i fena halde ekonomik yönden olumsuz etkilemeye başlayacaktır.

Bu arada Azmi ise uzun zamandır kolladığı fırsatın ayağına kadar geldiğini görür ve bunun keyifini sürer. Şirketin mali sıkıntıları Feride Çelen'in baygınlık geçirmesine neden olur. Eski hastalığının yeniden nüksetmesi üzerine Feride Çelen hastaneye yatırılır. Şirketin içine düştüğü finansal bunalımın yükü ise Cenk'in başına kalmış durumda. Öte yandan Kadir ile Melis arasındaki ilişki ise biraz daha farklı bir boyut alıyor. Kadir'in başı Melis'in acemiliğiyle fena halde dertte. Araba kullanmaktan korkan Melis'e araba sürmeyi öğretmeye kalkışan Kadir başına büyük bir iş açar. Melis'in sakarlıkları Kadir'i zor durumda bırakır. Ancak bu vesileyle Melis'in Kadir'e olan kızgınlığı biter. 

Elimi Bırakma 22. Bölüm'de Cenk'in kaçak dövüş çetesinin bulunduğu dehlizlerde yeniden dövüşe çıkar. Ölümüne dövüşmeye karar veren Cenk en sonunda komalık olup yenilir ve kardeşi Arda tarafından Azra'nın kaldığı eve götürülür. Cenk'in bütün dövüş görüntüleri sosyal medyaya düşer. Bu şirket açısından hiç de iyi olmaz. Şirketin borsadaki hisseleri hızla düşmeye başlar. Azmi ise bu durumu fırsat bilerek Cenk'i daha da sinir etmeye başlar. Cenk, babaannesinin desteğiyle yeniden toparlanarak Çelen Grubu'nun yaşadığı finansal düşüşü düzeltmeye karar verir bir basın toplantısı tertip eder. Basın toplantısında şirketin ve kendisinin dimdik ayakta durduğunu, dövüş görüntülerinin doğru olduğunu ancak onların şirketle ilişkilendirilmemesi gerektiğini belirten açıklamalarda bulunur. Tam basın toplantısı bitti derken, Cenk'in yıllar önce yaptığı hata bu kez basın toplantısında hem de canlı yayında önüne çıkar. Muhabirlerden biri Cenk'e okuldan neden atıldığını sorar. Cenk ise bunun şirketle alakalı bir konu olmadığını belirtmek istese de, bir yerlerden yönlendirdiği açıkça belli olan muhabir hemen ardından, öğretim görevlisini dövmekle alakalı olup olmadığını sorar. Muhabirin niyetini anlayan Cenk, canlı yayında muhabirin üzerine yürür. Cenk'in bütün ailesi ve Azra ekran başında olacakları yüreği ağızlarında seyreder. Cenk'in muhabire vurmasından endişe ederek merakla beklerler. Elimi Bırakma 23. Bölüm'de Cenk Çelen'in ailesini ve şirketini yakından ilgilendirecek bu hayati durumda ne yapacağı merakla bekleniyor.

ELİMİ BIRAKMA 21. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Cenk'ten intikam niyetiyle yola çıkan Kadir başka sularda buluyor kendini. Melis'e gerçekten de aşık olan Kadir, kurduğu oyunu bilen Cansu ile neler yapacağını bilemiyor. Bir önceki bölümde Mert'in velayeti, Fatma'nın geçirdiği kaza, Kadir'in Melis ile olan ilişkisinin geldiği nokta ve Cansu'nun babasıyla tanışması diziye damgasını vurmuştu. Cansu'nun yeni ortaya çıkan babası kızından beklediği ilgili göremeyince Sumru'yu şikayet etmişti. 21. Bölüm'de ise mahkemenin sonucu belli oluyor. Mert Sumru annesini seçiyor. Çocuk Esirgeme Kurumu da benzer bir şekilde görüş beyan edince mahkeme Mert'i Sumru'ya veriyor. Büyük bir hayal kırıklığı üzüntü yaşayan Azra ise, Sumru'nun teklifini mecburen kabul etmek zorunda kalıyor. Sumru, Azra'ya "Ya Mert ya Cenk" şeklinde tehditler savuruyor. Azra ise çaresiz bu önerisini kabul ediyor. Ancak Cenk ile ayrılmaları son derece sıkıntılı oluyor. Cenk bir türlü kabullenemiyor, Azra ise acı da çekse yine Sumru'nun taleplerini uygulamak zorunda kalıyor.

ELİMİ BIRAKMA 20. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Bir önceki bölümde Mert'i yüzme havuzundan kurtaran Fatma yoğun bakımda. Sumru ise Cansu'dan sakladığı sırrının bedelini ağır ödüyor. Öte yandan Kadir, Melis'i kendi tamirhanesine davet ederek ona tamirhanesini gösteriyor. Ancak Melis çılgına dönüyor. Bir kez daha aldatıldığını düşünen Melis eline geçirdiği her şeyi Kadir'in üzerine fırlatıyor. Öte yandan Cenk, Kadir'in gerçek kimliğinin peşine düşüyor. Kadir'in mahallesine giden Cenk hiç beklemediği yorumlarla karşılaşıyor.

Elimi Bırakma 20. Bölüm 9 Aralık 2018 Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluştu. Bir önceki bölümde Mert'i yüzme havuzundan kurtaran Fatma yoğun bakımda. Sumru ise Cansu'dan sakladığı sırrının bedelini ağır ödüyor. Öte yandan Kadir, Melis'i kendi tamirhanesine davet ederek ona tamirhanesini gösteriyor. Ancak Melis çılgına dönüyor. Bir kez daha aldatıldığını düşünen Melis eline geçirdiği her şeyi Kadir'in üzerine fırlatıyor. Öte yandan Cenk, Kadir'in gerçek kimliğinin peşine düşüyor. Kadir'in mahallesine giden Cenk hiç beklemediği yorumlarla karşılaşıyor.

Uzun süredir kardeşini Sumru'nun şerrinden kurtarmaya çalışan Azra ise hayatının en zor anlarından birini yaşıyor. Açtığı velayet davasının duruşması başlıyor. Duruşmaya avukat olarak ise Kadir katılıyor. Kadir, mahkeme salonuna Melis'i de çağırıyor. Melis'in de katıldığı duruşmada hakim tarafları dinliyor. 

ELİMİ BIRAKMA 19. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

TRT 1'in sevilen dizilerinden Elimi Bırakma 19. Bölümü 2 Aralık 2018 tarihinde ekranlara geldi. Azra'ya karşı planlar kuranlar Sumru'nun kendi kızıyla başı derde giriyor. Babasının varlığını kızından saklaması onun için hiç de iyi olmuyor. Cenk ile Azra'nın arasındaki buzlar bu bölümde eriyor. Feride Çelen ya da diğer adıyla Şeker Teyze ise bir kez daha amansız hastalığının nüksettiğini öğrenmenin şokunu yaşıyor.

TRT'nin sevilen yapımları arasında yer alan Elimi Bırakma dizisi 2 Aralık 2018 Pazar akşamı saat 20.00'da 19. Bölümü ile ekranlara geldi.

Azra'nın kendisine yönelik baskılara boyun eğerek Cenk ve ailesini terk edip etmeyeceği merak ediliyor.

Kadir, Cenk'ten intikam almak amacıyla devreye soktuğu planlarının tek tek işlemesinin keyfini sürüyor. 

Azmi ise Çelenler şirketiyle olan ortaklığını kullanarak şirketi ele geçirme planları yapıyor. 

Azra, kardeşini Sumru'dan almak için sabırsızlıkla velayet davasının sonucunu bekliyor.

Sumru ise Azra'ya karşı türlü planlar kurarken kendi kızıyla başını derde sokuyor. 

ELİMİ BIRAKMA 18. BÖLÜM

TRT 1 ekranlarında 25 Kasım 2018 tarihinde oynanan Elimi Bırakma dizisinin 18. Bölümü full tek parça halinde: 

ELİMİ BIRAKMA DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yayınlayan kanal: TRT 1

Dizinin yayınlandığı gün ve saat: Her Pazar saat 20.00'da

Dizinin başrol oyuncuları: Alina Boz (Azra), Alp Navruz(Cenk)

Diğer Oyuncular: Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi

ELİMİ BIRAKMA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz paylaşıyor. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye, İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne serecek.

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen otururken, senaryosunu ise Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme aldı.

Yorumlar