Behzat Ç. Harun nerede? Diziden neden ayrıldı?

İlk yayınlandığı dönemde ekranların fenomen dizisi olan Behzat Ç. 3 sezonluk çekimin ardından 6 yıl sonra tekrardan yeni bölümleriyle Netflix'de başladı. Yeni sezonun en çok merak edileni Harun Komiser karakteriyle dizide yer alan Fatih Artman'ın yeni sezonda neden rol almadığı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Behzat Ç. Harun nerede? Diziden neden ayrıldı?

Bir zamanların izleyiciyi ekranlara kilitleyen fenomen dizisi Behzat Ç. 6 yl sonra Netflix'de yeni bölümüyle ekranlara gelmeye başladı. Erdal Beşikçioğlu ve Nejat İşler gibi usta oyuncuların rol aldığı hayranları tarafından oldukça yoğun bir şekilde takip ediliyor.Dizinin yeni sezonunda en merak edilen konu ise Harun Komiser karakteriyle izleyicinin beğenisi kazanan Fatih Artman'ın yeni sezonda neden olmadığı oldu.13 Şubat 1998 doğumlu Fatih Artman, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü mezunu.Ankara doğumlu olan Artman, 14 yaşındayken babasını kaybetti. Fatih Artman, Behzat Ç. dizisinin ardından Vatanım Sensin dizisinde gösterdiği hayranlarının beğenisini kazanmıştı. 

Haziran ayında bedelli askerlik yapan oyuncu Artman, aha önce sorulan "Behzat Ç.'nin yeni sezonunda yer alacak mısınız?" sorusuna "neden olmasın" cevabını vermesine rağmen yeni sezonda rol almadı. Artman'ın yeni sezonda rol almamasının nedeni olarak Erdal Beşikçioğlu ile arasında sorun olması gösteriliyor.Dizide tayini çıkmış gibi gösterilen Harun Komiser karakteriyle bilinen Fatih Artman'ın ilerleyen bölümlerde dizi setine katılıp katılmayacağı merakla bekleniyor.

Yorumlar