2 dizinin final yapacak iddiası

TRT 1'in komedi dizisi "Ege'nin Hamsisi" ve Star' da yayınlanan "Ufak Tefek Cinayetler" Dizisi final yapacak açıklaması geldi.

Google Haberlere Abone ol
2 dizinin final yapacak iddiası

1)Star'ın güzel dizisi bir yandanda heycan dolu dizisi Ufak Tefek Cinayetler final yapacak açıklaması sevenlerini üzdü .

Ufak Tefek Cinayetler, dizinin konusu:

Dünya çapında bir iktisat profesörü, yıllar yıllar süren tecrübelerinin sonunda,

İnsanların tam olarak dörde ayrıldığını tespit etmiş.

Ona göre; en büyük kalabalığı ‘’aptallar’’ oluşturuyor, kendine de dünyaya da hiçbir katkısı olmayanlar. Geri kalan küçük kesim, üçe ayrılıyor; kurbanlar, haydutlar ve akıllılar.

Bizim hikayemiz, aptallar ve kurbanlarla ilgilenmiyor.

Haydutlar ve iyiler arasındaki evrensel savaşı anlatıyor.

Bir tarafta Oya, diğer tarafta haydut olduğu aşikar, bugüne kadar hep kazanmış Merve ve Pelin var.

Arzu’nun tarafıysa belli değil Arzu’nun görevi; ‘’Bir insan kötü olmaya gücü yetmediği için mi iyidir yoksa yalnızca iyi ve vicdanlı olduğu için mi?’’ sorusunu bize izletmek.

Haydutlar gerçekten hep kazanır mı? Yoksa eninde sonunda hep iyiler mi kazanır?

Ufak Tefek cinayetler 04.12.2018 tarihinde yayınlama yaptı.

Start'ta  final olarak ekranlara geldi.

Ufak Tefek cinayetler dizisi 45. bölüm ile sevenlerine veda ediyor.

Ufak Tefek cinayetler dizisini sevenler her salı Ufak Tefek cinayetler dizisiylen buluşuyordu.

Ancak 11.12.2018 tarihinde son yayınlama yapıp sevenlerine veda edecek.

Ufak Tefek Cinayetler 44. Bölüm Konusu nedir?

Merve Serhan arasında süren Mila'nın velayeti davasında çekişme son hızı ile sürüyor. Arkadaşlarından kendi taraflarında olmasını isteyen Merve ve Serhan kıyasıya mücadeleye devam ediyor. Serhan Mehmet'ten velayet davasında onun yanında durmasını ister. Diğer taraftan Merve de arkadaşlarını yanına çekmiştir. Taylan Mehmet'i Merve'nin yanında durması için ikna etmeye çalışır ancak Mehmet Serhan'ın lehine konuşur. Serhan aynı zamanda Oya'dan bu dava sürecinde yanında olmasını ve şahitlik etmesini istedi fakat Oya kabul etmedi. Oya Serhan'a bir kadını anneliğinden vurmak alçaklıktır diyerek karşı çıktı. Serhan'ı Merve ile bu konuda uzlaşması için ikna etmeye çalışır. Ancak Serhan'ı ikna edemez. Serhan Şebnem'le bu konu hakkında dertleşir. Şebnem Oya ile konuşacağını söyler ve Oya'yı Merve'ye karşı doldurarak Serhan'ın yanında yer almak için ikna eder. Taraflar velayet davasını kendi lehlerine döndürmek için her fırsatı değerlendirir.  Merve ve Kerim arasındaki sır yavaş yavaş ortaya çıkar. Parçaları birleştiren Pelin Kerim ile Merve arasında bir ilişki olduğunu anlar ve bu durumu Oya'ya söyler. Oya velayet davası için bunu fırsat olarak görmektedir. Merve ve Kerim'in mahkemenin MErve'nin lehine sonuçlanması için işbirliği yaparak Serhan'ı öfke kontrolü olmayan kişi pozisyonuna sokmuştur. Pelin'in Kerim ile ilgili öğrendiği sır durumu değiştirecek gibi gözüküyor.  Bu arada Taylan Pelin'in kendisinden birşeyler gizlediğinden şüphelenir ve bu durumun peşine düşer.  Taylan, Serhan'ın aleyhinde konuştuktan sonra, Seyhanla yüzyüze gelir. Seyhan Taylan'dan hesap sorar. Taylan Pelin'in fikirlerini savunmak zorunda kaldığını söyler. Seyahn, Mehmet ve Taylan oturup dertleşirler. Serhan Oya'ya nasıl aşık olduğunu anlatır. Evliyken başka birine aşık olmanın savunulcak bir yanı yok ama der ve başlar aşkın nasıl başladığını anlatmaya. Mehmet'te Serhan'a eşlik eder. Mehmet ve Serhan anlattıkça, Taylan Pelin'in kendisini aldattığından şüphelenir.  Serhan Kerim'i dava eder. Kerim'in hapse gireceğinden korkan Merve Kerim'le olan ilişkisini Serhan'a itiraf eder ve davasından vazgeçmesini söyler.  Serhan Mila'nın velayetini kazanır fakat Serhan Mila'yı annesinden koparmaya kıyamaz ortak velayet başvurusu yapar. Merve ve Serhan konuşurak Mila için orta bir noktada anlaşırlar.Velayeti kazandığı halde Mila'yı annesinden koparmaması için Oya Serhan'ı ikna etmiştir. Tüm bu kararı değiştiren Oya'dır. Serhan'a kötülüğün hiç birşeyi değiştirmeyeceği konusunda ikna eder. Savaş barış getirmiyor diyen Oya bu yıkımın onlara bir yarar getirmeyeceğini söyleyerek Serhan'ı ikna eder. Serhan ve Merve Mila için anlaşırlar. 

Star Tv

Oyuncular

Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın, Hayal Köseoğlu, Hülya Böceklioğlu, Altuğ Görgü

2)Diğer taraftan TRT 1'in komedi ve aile dizisi olan Ege'nin Hamsisi dizisi yönetmeninden üzücü açıklama olarak final yapılacağı seyircilerini üzdü.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin

çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının

anlatıldığı dizi, yaz sezonuna damgasını vuracak...

“Ege’nin Hamsisi” dizisinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin,

Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir

Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor.

Ege’nin Hamsisi dizisi 31 aralık pazartesi akşamı 23. bölümü ile yılbaşı gecesi ekranlara veda edecek. 

Yeni 2018'de yaz tatilinde başlayan her pazartesi günü yayınlanarak aileleri komediye sürükleyen dizi, 31.12.2018 tarihinde  final yapacak.

Ege’nin Hamsisi adlı dizinin yapıcısından önemli açıklama olarak yılbaşı gecesinde sevenlerine süper güzel bir final yapacağı açıklaması geldi.

Yayın Tarihi: Her Pazartesi - 20.00

Kanal

TRT 1

Oyuncular

İclal Aydın,Uğur Çavuşoğlu,Uraz Kaygılaroğlu,Bestemsu Özdemir,Asuman Dabak,Durul Bazan.

Yorumlar

Ilknur Lütfen egenin hamsisi bitmesin Seyreden sekreter seyretmekten suretlesin biz çok seviyoruz sesimizi duyurmak istiyoruz ozaman hiç dizi izlemiyelim bitecek diye bıktık biz onur dizilerden aşk mask gönlümüz açılıyor egenin hamsisi kanal 7 deki diziler hiç bitmiyor onları kim izliyor anlamadım lütfen bitirmeyin yazık olur trt gibi kanala izleyiciye oyunculara