Demirtaşı'tan Kılıçdaroğlu'nu çok üzecek açıklama

CHP'nin sıradan ticari işlem belgelerini "yurt dışına para kaçırma belgeleri" olarak açıklamaya kalkışmasına bir tepki de Selahattin Demirtaş'tan geldi. Demirtaş, Kılıçdaroğlu'nun tavrı için, "irite edici" dedi

Google Haberlere Abone ol
Demirtaşı'tan Kılıçdaroğlu'nu çok üzecek açıklama

Sonhaberler | Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini zor durumda bırakmak amacıyla ortaya attığı sahte belgeler Selahattin Demirtaş'ı bile rahatsız etti. Demirtaş, Kılıçdaroğlu'nun belgeler üzerinden siyaset devşirme tavrına, "irite edici" dedi. 

Gazete Duvar'dan Özlem Akarsu Çelik'in sorularını avukatları aracılığıyla mektupla yanıtlayan Demirtaş, CHP'nin Man Adası belgeleriyle ilgili tavrını ise ‘irrite edici' olarak nitelendirdi.

Demirtaş, "'Az sonra, pek yakında açıklıyoruz' gibi bir yolla kimseden hesap soramazsın. Bu tarzla senin gerçek derdinin fakir fukaranın hakkını savunmak değil sırf Erdoğan'ı ve AKP'yi sıkıştırmak olduğu izlenimi doğar. Oysa bunu siyasi çıkar için değil, sadece halkın çıkarı için yaptığını hissettirebilirsen sonuçları farklı olur" ifadesini kullandı.

Yorumlar