Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal bu devleti senin küçümsemeye hakkın yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'de donarak şehit olan iki askerle ilgili eleştirilerine "Bay Kemal benim dedem Sarıkamış'ta tüfeğine sarılı olarak donarak şehit oldu. Bu ülkeyi bu devleti senin küçümsemeye hakkın yok" sözleriyle cevap verdi. Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'na "Askerimizin tüm teçhizatı en modern teçhizattır. Sen bilmeden neyi anlatıyorsun ya" sözleriyle eleştiri getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal bu devleti senin küçümsemeye hakkın yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, haftalık AK Parti Grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'de donarak şehit olan iki askerimizle ilgili eleştirilerine sert yanıt verdi. Erdoğan "Buralardan rant elde etmek istiyor" dedi ve askerlerimizin tehçizatının en modern tehçizat olduğunu hatırlatarak "Sen bilmeden ne anlatıyorsun ya? Birkaç oy alayım diye milleti neden kandırıyorsun ya?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

"BENİM DEDEM SARIKAMIŞ'TA DONARAK ŞEHİT OLDU"
"Tunceli'de iki askerimiz donarak şehit oldu. İçişleri Bakanımız detayları sabah anlattı. Elbisesimi yoktu falan Bay Kemal buralarda uğraşıyor. Bak benim dedem Sarıkamış'ta donarak şehit oldu. Yok elbiseleri mi yoktu şusu mu yoktu busu mu yoktu... Bay Kemal kendine buralardan rant elde etmek istiyor... Bay Kemal benim dedem Sarıkamış'ta tüfeğine sarılı olarak donarak şehit oldu. Bu ülkeyi bu devleti senin küçümsemeye hakkın yok.

Yorumlar