Culpa Mia 2 var mı?

Culpa Mia filminin 2'si çıkacak veya bu konuda bir mesaj verildi mı sorusu ilk bölümü izleyenler tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Culpa Mia 2 var mı?

Culpa Mia 2 var mı veya yapılacak mı soruları cevap arıyor.

Amazon Prime tarafından yayınlanan "Culpa Mia" filmini seyredenler hayran kaldı.

Filmi beğenenler merakla sormaya başladı:

CULPA MIA 2 VAR MI?

Culpa Mia adlı İspanyol yapımı başarılı bir film hakkında bilgi vermek istiyorsunuz. Film, aşk, ihanet ve intikam temalarını işleyen bir hikâyeyi konu almaktadır. "Culpa Mia" terimi İspanyolca'da "Suçum Benim" anlamına gelir ve filmin içeriğindeki aşkın, ihanetin ve sonrasındaki intikamın anlatıldığı bir öyküyü ifade eder. Film ülkemizde yayınlandığında büyük ilgi görmüştür.

Culpa Mia 2 var mı
Culpa Mia 2 var mı

 

CULP MIA FİLMİNİN KONUSU

Filmin hikâyesinde, iki genç adamın aynı kadına duydukları yoğun aşk ve daha sonra öfkeye dönüşen duyguları ele alınmaktadır. Bu film, son dönemlerde ülkemizde en çok araştırılan ve izlenmek istenen popüler yapımlar arasına girmiştir. Film izleyicileri, ilk filmi beğenmeleri nedeniyle devamının da çekilmesini istemektedir. Bu nedenle "Culpa Mia 2 Filmi Çıkacak mı?" ve "Eğer çıkacaksa ne zaman çıkacak?" gibi soruları merak etmektedirler.

Filmin konusu aşkın artarak öfkeye dönüşebildiğini vurgulamaktadır ve oldukça ilgi çekicidir. Film, Amazon Prime gibi platformlarda yayınlanmaktadır ve henüz Culpa Mia 2 filmi için resmi bir karar açıklanmamıştır. Dolayısıyla, şu anda ikinci film çekilip çekilmeyeceği bilinmemektedir. Ancak, onay alınması durumunda duyurular yapılarak filmin çekim ve yayın tarihleri hakkında bilgi verilecektir.

Filmde, zengin bir adam olan William Lesiter ile evlenen Noah, henüz 17 yaşındadır ve özgür ruhunu bırakmak zorunda kalıp annesinin evlendiği malikânede yaşamaya başlar. Noah, evde üvey kardeşi olan Nick ile tanışır. Nick, babasının gücüyle serseri bir yaşam süren, tehlikeli dövüşler, kumar ve yasadışı araba yarışlarıyla dolu bir hayat yaşamaktadır. Nick ve Noah başlangıçta anlaşamaz gibi görünse de, engel olmaya çalıştıkları tutkulu aşktan kaçamazlar.

Yorumlar