Öğrenci kavgasına veli müdahalesi, 2 ölü

Öğrenciler arasında yaşanan kavgaya dahil olan baba, oğluyla kavga eden 2 öğrenciyi silahla vurarak öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Öğrenci kavgasına veli müdahalesi, 2 ölü

Çorum'da, öğrenciler okulda kavga ettikten sonra olaya bir öğrencinin babası dahil oldu. Okula giden baba, oğlu ile kavga eden iki öğrenciyi servisteyken silahla vurarak öldürdü. Öğrencileri öldüren cani adam gözaltına alındı.

Son haberlere göre olay, Çorum'un Alaca ilçesine bağlı İmat köyünde meydana geldi. İddialara göre Servet B., oğlunun okulda kavga ettiğini öğrendi.

Okulun önüne giden şahıs, oğlu ile kavga eden 8. sınıf öğrencileri Tunç T. ve Kaan T.'ye bulundukları okul servisinde tabancayla ateş açtı.

Sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesine kaldırılan Tunç T. ve Kaan T. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Servet B. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Köy sakinlerinden Mesut Yılmaz, kızını servis aracına bindirirken silahlı saldırıya şahit olduğunu söyledi. Yılmaz, "Servet abi geldi, içeriye girdi, takır takır silah sesi geldi. 6-7 el ateş etti. Sonra biz içeri girdik, Servet abiyi çıkarttık. Sonra o gitti. Çocuklardan birinin kalçasından kan geliyordu, onu araçtan indirdik, tampon yaptık. Diğer çocukta nabız yoktu. Çocuklardan birinin başına, diğerinin de göğsüne iki mermi isabet etmişti. Ambulansı, jandarmayı aradık. Aileler geldi, çocuklarını araçla hastaneye götürürken yolda ambulansa aktardılar. Hastanede gittiğimizde müdahale edildi ama ikisi de vefat etti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

 

Yorumlar