Çocuk yaştaki anne, eğlencesine engel olduğu için bebeğini asarak öldürdü

Tayland'da çocuk yaştaki bir anne, arkadaşlarıyla eğlenmesine engel olduğunu düşündüğü bebeğini asarak öldürdü. Olayı duyanlar kulaklarına inanamadı.

Google Haberlere Abone ol
14 yaşındaki anne bebeğini asarak öldürdü

Çocuk yaşta anne olan genç kız, bebeğini asarak öldürdü. Tayland'ın Bueng Kan şehrinde yaşayan 14 yaşındaki anne Arisa Udsanee, arkadaşları ile zaman geçirmesine mani olduğu gerekçesi ile bir yaşındaki oğlunu asarak öldürdü.

Kan donruan olay Tayland'ın Bueng Kan şehrinde meydana geldi. 14 yaşındaki bir anne bir yaşındaki oğlunu eğlenmesine engel olarak gördü. Arisa isimli genç anne, bebeğini anne ve babasına bırakıp gece geç saatlere kadar arkadaşları ile dışarıda kaldı.

Arisa eve döndüğünde anne ve babası bir bebeği olduğunu ve bu saate kadar dışarıda kalmasının doğru olmadığını söyleyip kendisini azarladı. 14 yaşındaki anne, bunun üzerine bebeğini alıp komşusunun evine gitti. Komşusu ise kalması için arka bahçesinde bulunan barakayı gösterdi.

Geceyi barakada geçiren Arisa'yı sabaha karşı bir motosikletli gelip aldı. Arisa, komşusuna bebeğini yanına alarak çıktığını söyledi. Komşusu ise sabah barakaya gidince bebeğin cansız bedenini bebek arabasının altında buldu.

İSTEDİĞİ HAYATI YAŞAYAMIYORDU

Gördüğü karşısında dehşete düşen komşu, korkunç olayı polise haber verdi. Polis olay yerinde inceleme yaparken, Arisa çocuğunun cesedi almak için olay yerine gelince polis tarafından göz altına alındı. Arisa, verdiği ifadede o gece eve geç geldiği için anne ve babasının kendisini azarladığını, bebeğin istediği hayatı yaşadmasına engel olduğu için bebeğini asarak öldürmeye karar verdiğin itiaf etti.

Arisa'nın annesi, kızlarının oğlu ile ilgilenmediğini hatta bazen arkadaşları ile dışarı çıkıp günlerce eve gelmediğini, kızlarının çocuğunun öldürmesinin kesinlikle affedilmez olduğunu söyledi. Tutuklanan annenin en az 15 yıl hapis cezası alması bekleniyor.

Yorumlar