Çocuk Meclisi’nden yüzme yarışması

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından yıl boyunca yüzme kursuna katılan öğrenciler arasında düzenlenen yüzme yarışmasının Danışmentgazi Sosyal ve Spor Tesislerinde gerçekleştirildiğini...

Google Haberlere Abone ol
Çocuk Meclisi’nden yüzme yarışması

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından yıl boyunca yüzme kursuna katılan öğrenciler arasında düzenlenen yüzme yarışmasının Danışmentgazi Sosyal ve Spor Tesislerinde gerçekleştirildiğini açıkladı.

Danışmentgazi Sosyal ve Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen yarışmanın 7 ayrı kategoride yapıldığını ve yarışmaya 70 öğrencinin iştirak ettiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, yüzme yarışmasının büyük bir heyecan içerisinde yapıldığını ve yarışmaya hem mahalle halkının hem de öğrenci velilerin büyük ilgisinin olduğunu belirtti.

Dereceye girenlere altın, gümüş ve bronz madalya ile tüm yarışmacılara Katılımcı Belgesi verildiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ,konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "Melikgazi belediyesi çocuk Meclisi gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler ile hem kamuoyu oluşturmakta hem de halkı bilgilendirmek ve bilinçlendirmektedir. Ayrıca kendi üyeleri ile kurslara katılanlar için etkinlikler düzenlemektedir. 2014 yılı ‘Tüm Dersler’ kurslarına iştirak eden öğrencilere yönelik yüzme yarışması düzenlemiş olup, bu yarışmanın finali gerçekleştirilmiştir. Dereceye girenlere ödüller ve madalya verildi. Ama sonuç olarak dostluk, arkadaşlık ve hoş vakit geçirmek kazanmıştır. Çünkü bu tür etkinliklerin amacı toplumda dayanışma, paylaşma ve birlik olma duyguları vardır."

Yüzme Yarışmasında ayrıca Çocuk Meclisi üyesi ve yüzme yarışmalarında Türkiye dereceleri elde eden Hasan Şahan Ağca’ya başarılarından dolayı Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Arslan tarafından plaket verildi.

CİHAN

Yorumlar