Cinnet getiren şahıs, eşi ve oğlunu yaraladı daha sonra canına kıydı

Aydın’ın Germencik ilçesi Ortaklar beldesinde cinnet getiren Nuri Ertan (55), eşi Ayla Ertan (50) ve oğlu Fatih Ertan’ı (23) bıçakladıktan sonra, aynı bıçakla hayatına son verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cinnet getiren şahıs, eşi ve oğlunu yaraladı daha sonra canına kıydı

Aydın’ın Germencik ilçesi Ortaklar beldesinde cinnet getiren Nuri Ertan (55), eşi Ayla Ertan (50) ve oğlu Fatih Ertan’ı (23) bıçakladıktan sonra, aynı bıçakla hayatına son verdi. Nuri Ertan olay yerinde can verirken, eşi Ayla Ertan ve oğlu Fatih Ertan, ağır yaralandı.

    Olay, Ortaklar beldesi, Pazarkuran Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. Çiftçilikten emekli olduğu ve yaklaşık bir yıldır psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Nuri Ertan (55), eşi Ayla Ertan (50) ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Eşini sırtının 3 yerinden bıçaklayan Nuri Ertan, daha sonra salonda uyumakta olan oğlu Fatih Ertan’ı boğaz ve göğsünden bıçakladı. Mutfağa giden Nuri Ertan burada aynı bıçakla kendisini bıçakladı. Gürültüyü duyan komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Nuri Ertan’ın olay yerinde öldüğünü belirledi. Eşi tarafından bıçaklanan Ayla Ertan ve oğlu Fatih Ertan, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

    Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. CİHAN

Yorumlar