CHP'nin adayı: 'Cuma'ya git dediler' gitmedim

Adını Sol Parti olarak değiştiren Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) eski genel başkanı Alper Taş, geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP'den kendisine "Namaza git" dendiğini ama kendisinin gitmediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin adayı: 'Cuma'ya git dediler' gitmedim

Geçtiğimiz 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde CHP'den Beyoğlu Belediye Başkan adayı olan Alper Taş canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Adını Sol Parti olarak değiştiren Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) eski genel başkanı Alper Taş, Habertürk'te yayınlanan Kübra Par'la açık ve net programına konuk oldu.

CHP'den Beyoğlu Belediye Başkanı adayı olan Alper Taş,  seçimi kaybetme nedenine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İmam-Hatip mezunu olduğunu sık sık dile getiren Alper Taş, CHP'den seçim sürecinde kendisine namaza gitmesi yönünde teklifler yapıldığını söyledi.

"CUMAYA GİTSEYDİM SEÇİMİ KAZANIRDIM"

Cuma namazına giderse Beyoğlu Belediye Başkanlığı seçimini kazanacağını söyleyen Alper Taş CHP içinden kendisine çok teklif geldiğini söyledi.

Cuma namazı kılmadığını belirten Alper Taş, "Ben de cuma namazına gitseydim seçimi kazanırdım. Bana parti içerisinden cuma namazına git dediler. Ben bayram namazı kılarım ama cuma namazı kılmam." dedi.

Yorumlar