CHP'den Mansur Yavaş açıklaması

CHP, Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığına aday gösterilecek isimler arasında adı geçen Mansur Yavaş ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, adayın CHP'li olacağı belirtilerek Mansur Yavaş'ın aday gösterilmeyeceği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'den Mansur Yavaş açıklaması

Yerel seçimlere beş aydan kısa bir süre kala partilerin adayları da yavaş yavaş tartışılmaya başladı. MHP'nin Ankara'dan Melih Gökçek'i aday göstereceği yönündeki iddialardan sonra CHP'nin de Mansur Yavaş'ı aday göstereceği konuşuluyor.

CHP Grup Başkanvekili Altay, gazetecilerin 'Ankara adayınız Mansur Yavaş mı olacak?" sorusuna "Adaylarımız partimizin evlatlarından gösterilecektir" şeklinde yanıt verdi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan belediye başkanı adayları ile ilgili bir açıklama geldi. 

Ankara adayının Mahsur Yavaş olup olmayacağına yönelik soruyu yanıtlayan Altay, "CHP’nin Ankara, İstanbul adayları belli değil. Aralık ayından önce de belli olmaz. Adaylarımız partimizin evlatlarından gösterilecektir" dedi.

MHP'nin Melih Gökçek'e adaylık teklifi götüreceğine yönelik iddialara da değinen Altay, "Melih Gökçek MHP’ye hayırlı olsun, yakışır bence" diye konuştu.

Yorumlar