CHP Bolu adayı Mısırlıoğlu Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu

Bolu’da yaklaşık üç yıldır yapılması planlanan ve yılan hikayesine dönen "Yeni Sanayi Sitesi" projesiyle ilgili protokol tutanaklarını edinen CHP Milletvekili Tanju Özcan, beraberindeki partililerle birlikte sanayi esnafıyla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
CHP Bolu adayı Mısırlıoğlu Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu

Bolu’da yaklaşık üç yıldır yapılması planlanan ve yılan hikayesine dönen "Yeni Sanayi Sitesi" projesiyle ilgili protokol tutanaklarını edinen CHP Milletvekili Tanju Özcan, beraberindeki partililerle birlikte sanayi esnafıyla buluştu. Özcan'a, CHP Bolu Belediye başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu eşlik etti.

Mısırlıoğlu, yaptığı konuşmada projenin maddelerine göre bir dükkân için en az 360 bin lira ödemek zorunda olduklarını, siteye 9 bin metrekarelik bir BESOB binası yapılacağını ve bunun parasının da sanayi esnafından tahsil edileceğini söyledi. Mısırlıoğlu, “Sayın milletvekilimizin de girişimleriyle TOKİ’den bugüne kadar sizlere cevabı verilmeyen ama aslında hem BESOB hem de belediye tarafından bilindiği halde saklanan belgeler bugün bizim elimizde. Binaların kaça mal edileceğini bugün sizlere açıklayacağız. BESOB, sizlerle protokol yapan belediyeyle en başından beri bu işin içinde. BESOB ve belediye sürekli birbirine topu atarken siz bir şey sorduğunuzda, ‘Benim bilgim yok.’ diyorlar. Çok ciddi bir şaibe söz konusu; 833 bin lira gibi bir paranın, sizlerin parasının ortadan kaybolması söz konusu. Bunların hesabı verilmezken ve toplanan yaklaşık 23 milyon liranın nerede olduğu, neler yapıldığı, projesine kaç lira bedel ödendiği, arsanın kamulaştırmasına kaç lira ödendiği hiçbiriniz tarafından bilinmiyor.” dedi. CİHAN

Yorumlar