Çatı Aday Komisyonu, İhsanoğlu için pazarcı esnafından destek istedi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Çatı Adayı Komisyonu, Side Mahallesi'nde pazarcı esnafından cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi. CHP, MHP, BBP, DP, BTP ve DSP'lilerden oluşan Çatı Adayı Komisyonu, Side'de kurulan Cumartesi...

Google Haberlere Abone ol
Çatı Aday Komisyonu, İhsanoğlu için pazarcı esnafından destek istedi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Çatı Adayı Komisyonu, Side Mahallesi'nde pazarcı esnafından cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi. CHP, MHP, BBP, DP, BTP ve DSP'lilerden oluşan Çatı Adayı Komisyonu, Side'de kurulan Cumartesi Pazarı'nı gezerek broşür dağıttı.

Çatı Aday Komisyonu Başkanı Asım Bozkurt, yaptığı açıklamada 10 Ağustos cumhurbaşkanı seçiminin tarihi öneme sahip olduğunu, adayları Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Türkiye'de huzur ve sukunetin hayat bulması için bir şans olduğunu kaydetti.

Komisyonun CHP, MHP, BBP, DP, BTP ve DSP'lilerle birlikte koordineli çalıştığını belirten Bozkurt, halkın İhsanoğlu'na gösterdiği ilginin kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Bilgi ve birikimi ile İhsanoğlu'nun Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün koltuğuna layık bir isim olduğunu belirten Bozkurt, "10 Ağustos cumhurbaşkanı seçimi tarihi öneme sahip bir seçim. Seçmen olarak ülkemizin geleceği adına hepimizin sorumlulukları var. Çünkü bu seçim siyaset seçimi değil. Cumhurbaşkanlığı siyaset makamı değil. Son dönemde ülkemiz çok gerildi. Tüm siyasi partiler kutuplaştı. Oysa Cumhurbaşkanlığı ağır başlılık gerektirir. En zıt fikirli partilerin bile, saygıda kusur etmeyeceği nazik bir üslup gerektirir. Ekmeleddin İhsanoğlu, saygın bir bilim adamı ve tecrübeli bir diplomat. İhsanoğlu, tüm siyasi partilere eşit mesafede. Kimseyle kavgası yok. Hem iç siyasette, hem dış siyasette dünya çapında itibara sahip. " diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar