Camdaki kızın annesi neden böyle davranıyor

Camdaki kızın annesi neden böyle davranıyor sorusu diziyi izleyenlerin şu ana kadar cevabını en çok merak ettikleri sorulardan biridir. Kızına neden korse giydiriyor amacı nedir? Camdaki Kız neden korse giyiyor? İşte cevabı:

Google Haberlere Abone ol
Camdaki kızın annesi neden böyle davranıyor

Camdaki kızın annesi neden böyle davranıyor, kızına neden korse giydiriyor, korse giydirmesindeki amaç nedir soruları seyircinin kafasında dönüp duruyor. Camdaki Kız neden korse giyiyor?

Acı bir hayat hikayesinden doğan "Camdaki Kız" romanında bunun nedenini öğrendiğinizde kanınız donacak. 

Nalan isimli genç kızın başına gelenleri duyanlar, annesinin neden böyle davrandığını anlayacak ancak hak verip vermeyeceğini ise bilemiyorum. 

Nalan, bir facia sonucunda yani bu dünyada hiçbir ailenin istemeyeceği şekilde dünyaya gelmiş bir genç kızdır.

Annesi, henüz gencecik bir kız çocuğuyken ağabeyi tarafından tecavüze uğruyor. 

Tecavüz sonrası travmaya giren anne hayatını kaybediyor.

Nalan doğuyor. Ancak şu an annesi olarak bilinen anneannesi onu ilk başlarda kabullenmiyor. Ancak yapacak bir şey olmadığını bildiği için mecburen kabullenmek zorunda kalıyor. 

Anneanne, kızının başına gelen tecavüz olayından kendini sorumlu tutuyor. Bu nedenle hayatı alt üst oluyor. Psikolojik sorunlar yaşıyor. 

Nalan'ın büyümesiyle birlikte, kızına sahip çıkamadığını düşünen annneanne torununa sımsıkı sarılarak onu dünyanın kötülüklerinden kurtarmaya and içer. 

Bu nedenle Nalan'ı kapalı bir kutuda yani, "cam kafeste" yetiştirir. 

Nalan'a başkasının tecavüz edememesi için çocukluğundan itibaren ona korse giydirir. 

Nalan, daha çocukluğundan itibaren anneannesinin sıkı koruması altına alınmış, çocuk yaştan itibaren korse giydirilmiş, okula da o şekilde gönderilmiş. 

 

Nalan'ın hayatı, anneannesinin ona davranışları veya kötü muamelesi değil de kendi gerçeğini öğrendiğinde alt üst olacak. Camdaki kızın gerçek hikayesinin dizide de yer alıp almayacağını bilmiyoruz. Senaryonun ilerleyen aşamalarında gerçek hikaye üzerinden mi yoksa farklı kurgulamalar üzerinden ilerleneceği bilinmiyor.

Ancak bir gerçek var ki, Nalan'ın hayatını alt üst eden olay onun gerçeği öğrenmesidir. 

Gerçeği öğrenmeden önce ülkenin sayılı zengin ailelerinden birinin oğluyla evlenir. 

Çoluk çocuğa karışır. Ancak gerçeği öğrenmesi ve sonrasında yaşayacakları daha hüzünlü bir hal alır.

Nalan, evlilik hayatında yaşayacağı mutsuzlukları bu kez konağın şoförüyle olan yakınlaşmasıyla farklı bir arayışa sürüklenir.

Camdaki Kız neden korse giyiyor?

Nalan'ın hikayesiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de Nalan'a neden korse giydirildiği. Daha doğrusu Camdaki Kız neden korse giyiyor sorusunun cevabı merak ediliyor. Korse giymesinin daha doğrusu annesi tarafından zorlu korse giydirilmesinin altında derin büyük bir travma yatıyor. 

Nalan'ın tecavüze uğramasından korkan annesi onu kendince koruma altına alıyor. Bu nedenle kızına korse giydiriyor.

Detaylar Ekleniyor....

 

Yorumlar

Aşk rüzgarı Bence güzel bir dizi