Camdaki Kız Cana neden öldü? Hande Ataizi neden ayrıldı?

Cana karakterini canlandıran Hande Ataizi diziden ayrılıyor mu sorusu son bölümle birlikte tekrar gündeme geldi. Camdaki Kız Cana neden öldü, Hande Ataizi neden ayrıldı?

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız Cana neden öldü? Hande Ataizi ayrıldı

Camdaki Kız Cana öldü mü, neden diziden ayrılıyor mu" sorusu dizinin son bölümünü izleyenler tarafından merakla soruluyor. Ünlü Koroğlu ailesinin haylaz oğlu Sedat'ın baş belası olan Cana evli bir kadın olduğu halde onun peşini bırakmaz. Sedat'ın ve Nalan'ın hayatını alt üst eden "kötü kadın" olarak bilinen "Cana" en sonunda feci bir trafik kazası geçirir. Bu kaza sonrasında "Cana"nın öldüğü belirtilir. Peki, "Camdaki Kız Cana öldü mü, diziden ayrıldı mı?" "Hande Ataizi neden ayrıldı?

CAMDAKİ KIZ CANA NEDEN ÖLDÜ?

Camdaki Kız dizisinde "Canan" karakterini canlandıran Hande Ataizi diziden ayrılıyor mu sorusu, son bölümde yaşanan kaza nedeniyle merakla soruluyor. 

Geçen haftaki bölümde "Canan" büyük bir kaza geçiriyor. Ölüm döşeğine düşen Canan'ın bu vesileyle diziden ayrılacağı söylentileri yayılmaya başladı.

Camdaki Kız Cana öldü mü, diziden ayrıldı mı Hande Ataizi ayrıldı mı
Camdaki Kız Cana 

 

Canan'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusu bu akşamki dizide belli olabilir. Ancak belirsizlik durumu senaryoya ekleme yapılarak biraz daha uzatılabilir.

Hande Ataizi diziden ayrıldığını Instagram hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu: 

Vedayı,beni gerçekten seven ve dizi boyunca ziyaretlerini eksik etmeyen küçük bi hayranımla yapmak istedim 💕 61 bölüm sizlere kendi adıma güzel vakit geçirtebildiysem ve dostlar kazanabildiysem ne mutlu bana.Bütün oyuncu arkadaşlarıma ,bugüne kadar benden desteğini esirgemeyen tüm ekibime ve OG Medyaya çok teşekkür ederim.İleride yine güzel işlerde görüşmek dileğiyle #cana #camdakikiz 👋🏼👋🏼👋🏼

 

Ataizi en son Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu kadar iyi anlaşan bi ekip herkese nasip olmaz diyerek, dün geceden 💕#camdakikız @madhusistanbul 👊🏼" demişti. 

İşte paylaştığı o resim:

Camdaki Kız Cana öldü mü, diziden ayrıldı mı Hande Ataizi ayrıldı mı
Camdaki Kız Cana

 

HANDE ATAİZİ KİMDİR?

Ayşe Hande Ataizi 2 Eylül 1973 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi.

Babası mimar Mehmet Ali, annesi ise psikoloji profesörü Nermin Çelen'dir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1996 yılında Mum Kokulu Kadınlar filmiyle ünlendi ve daha ilk filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı. 1998 yılında yayımlanmaya başlayan Ruhsar dizisiyle ülke çapında tanınırlığını arttırdı.

Türkiye'nin 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, yaptığı nü çalışmalarından birinde Ataizi'ni model almıştı. 2002 yılında 5. Kişisel Resim Sergisi'ni açan Evren, Ataizi'ni model alarak yaptığı tabloyu satışa çıkarmış, Ataizi de sergiye katılmıştı.

Hande Ataizi, Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer aldı ve sanat dünyasının önemli ikililerinden oldular. Ataizi, 2002'de Cem Davran'la birlikte sunduğu İki Kere Kiki programında, manken Sevda Demirel'in kendisine tokat atmasıyla yine çok uzun süre magazin gündeminde baş sırada yer almıştı.

Burnuna yaptırdığı estetik operasyonu gazetecilere göstermemek için bulunduğu mekânın tuvalet penceresinden kaçmaya çalışırken paparazziler tarafından görüntülenmesi ve kendisinden zorla görüntü almaya çalışan bir magazin muhabirine şemsiyesiyle saldırması gibi Türk magazininin unutulmaz skandallarına da imza atmıştır.

Sinema ve dizilerdeki başarılı oyunculuk performanslarının yanı sıra pek çok televizyon programının da sunuculuğunu yapmıştır. Ataizi, aynı zamanda başarılı bir tiyatrocudur. Özel Hayatlar adlı tiyatro oyununda Cihan Ünal ile oynamıştır.

2011 yılında, TNT'de yayımlanan Dest-i İzdivaç'ı sunmuştur.

2012 yılında Star TV'de yayımlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada da Seyfi Dursunoğlu ve Erol Evgin’le beraber jüri üyeliği yapmıştır. Bu programın ardından Amerikalı televizyoncu Benjamin Harvey ile dünya evine girmiş, bu evlilikten 2014 yılında oğlu Aslan Leon dünyaya gelmiştir. Çift, 2018 yılında boşanmıştır.

2015 yılında Jane The Virgin dizisinin uyarlaması olan Hayat Mucizelere Gebe adlı televizyon dizisinde başrol oynamıştır.

2017’de ise iki adet gündüz kuşağı televizyon programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

2018’de, Kutluğ Ataman’ın yönettiği Hilal Feza ve Diğer Gezegenler adlı sinema filminde bir trans bireye hayat vermiştir. Film, henüz yayınlanmamıştır. Bunun hemen ardından Edis Görgülü’nin başrolde olduğu Alya adlı dizide bir ajanı canlandırmıştır ancak dizi halen dijital platformlarda yayına geçmemiştir.

Son olarak ise, Kanal D'de yayımlanan Camdaki Kız adlı dizide Cana Yalçın karakterini canlandırdı. Yılların ardından televizyona geri dönen Ataizi, bu dizideki oyunculuk performansı sayesinde olumlu tepkiler almakta ve sık sık gündeme gelmektedir.

 

Yorumlar