Bursa son dakika Mehmet Gündüzeli amca yeğen kavası haberi... Amca yeğenlerini vurdu

Bursa son dakika Mehmet Gündüzeli amca yeğen kavası haberi... Mehmet Gündüzeli yeğenlerini vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Bursa son dakika amca yeğen kavası haberi...

Bursa son dakika Mehmet Gündüzeli amca yeğen kavga haberi... Amca yeğenlerini vurdu... Ama yeğenlerini vurdu, sonra da kayıplara kaçtı.Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, amcaları tarafından vurulan iki kardeş hayatını kaybetti.

Mehmet Gündüzeli'nin Alaattinbey Mahallesi Adalet Sokak'ta bağ evinde giden ve aralarında husumet olduğu iddia edilen yeğenleri Ş.G. (20) ve F.G. (19) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesiyle M.G, iki kardeşi silahla vurdu.

Durumun bildirilmesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, iki kişiyi Şehir Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırdı.

Burada yapılan müdahalelere rağmen Ş.G. ve F.G, yaşamını yitirdi.

Son dakika haberine göre merkez Nilüfer ilçesi Alaaddinbey Mahallesi meydana saat 23.00 sularında meydana gelen olayda, aralarında önceden husumet bulunan 50 yayındaki amca M.G.’nin bağ evine giden yeğenleri 20 yaşındaki Ş.G. ve 19 yaşındaki F.G. ile arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmesinin ardından amca M.G. yeğenlerini silahla vurdu. Kurşunların hedefi olan 2 kardeş kanlar içerisinde kalırken sesleri duyan çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan 2 kardeşe yaptığı ilk müdahalesinin ardından Şehir Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırdı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 kardeş kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis, olay yerinden kaçan amca M.G'yi bulmak için çalışma başlattı.


 

Yorumlar