Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, AK Parti'deki yenilenme hareketi kapsamında istifa etti. Altepe'nin istifa etmeyeceği iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti

Sonhaberler | Haber Merkezi 

İstifası istenen belediye başkanları arasında adı bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe istifa etti. Altepe, bu akşam düzenlediği basın toplantısında icraatlarından kısaca söz ettikten sonra istifasını açıkladı. Altepe aldığı siyasi terbiye gereği hiçbir zaman kavgadan yana olmadığını söyledi. 

Altepe açıklamasında partisi ve lideriyle hiçbir şekilde ters düşmeyeceğini ancak bu şartlarda artık hizmet imkanı kalmadığından istifa ettiğini açıkladı. 

Kriz ortamını oluşturmaya hiç yanaşmayacaklarını dile getiren Altepe, şunları kaydetti:

"Bu şartlarda Bursamıza, hemşehrilerimize ve ülkemize hizmet imkanı kalmadığı da ortadadır. Ben de bu düşüncelerle bugün itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Hiçbir konuda verilmeyecek hesabımız yok, alnımız ak başımız da dik. Bursamıza, hemşehrilerimize, ülkemize ve AK Parti'mize hayırlı olmasını diliyorum."

MELİH GÖKÇEK BEŞTEPE'DE ERDOĞANLA GÖRÜŞTÜ

İstifası istenen bir diğer isim ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ti. Gökçek ise bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Beştepe Külliyesi'ne gitti. Gökçek'in de yarın istifa edeceği belirtiliyor. 

Yorumlar