Boydak, Kurumlar Vergisi rekortmenlerini kutladı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 2013 yılı vergilendirme dönemi kurumlar vergisinde dereceye giren Kayserili firmaları kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı 2013Yılı...

Google Haberlere Abone ol
Boydak, Kurumlar Vergisi rekortmenlerini kutladı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 2013 yılı vergilendirme dönemi kurumlar vergisinde dereceye giren Kayserili firmaları kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı 2013Yılı Kurumlar Vergisi rekortmenlerini açıkladı. Verilen kurumlar vergisi beyannameleri ile 1 milyar 755 milyon 028 bin 644 TL matrah beyan edildiği ve bu tutar üzerinden 320 milyon 953 bin 901 TL kurumlar vergisi tahakkuk ettirildiği bildirdi. Ayrıca, ilimizde 2013 yılı vergilendirme dönemi Yıllık Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin olarak Nisan 2014 ayında 8 bin 494 mükellef tarafından Yıllık Kurumlar Vergisi Beyannamesi verildiği açıklandı. Yapılan açıklamaya göre ilk üç sırayı, Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş., Boytaş Mobilya San.ve Tic. A.Ş. ve Özkoyuncu Madencilik Metalurji İnş. San. Tic. A.Ş. paylaştı.

Türkiye'nin refaha kavuşması için verginin tabana yayılmasının çok önemli olduğunu ifade eden KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, "Türkiye’de vergi ödeme alışkanlığı bakımından pozitif gelişmeler olduğunu görüyoruz. Eğer bir şehirde katma değer varsa vergi vardır. Bizde Kayserili sanayiciler olarak şehrin ekonomisine katkı sağlama gayreti içerisindeyiz. Listeye baktığımız zaman firmalarımızım çoğunun sanayici olduğunu görmekteyiz. Sanayiciler olarak bir taraftan üretiyoruz, bir taraftan da devletimize, milletimize katkı sağlıyoruz. Ülkesine vergi vererek gelişmesine katkı sağlayan, destek veren tüm sanayicilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar