Black Friday için 3 hafta aç kaldı, hastanelik oldu

Çin'de 'Black Friday' çılgınlığı için para biriktirmek isteyen üniversite öğrencisi, 3 hafta boyunca sadece noodle yedi ve hastanelik oldu.

Google Haberlere Abone ol
Black Friday için 3 hafta aç kaldı, hastanelik oldu

Çin'de yaşanan olay çılgınlıkta son nokta dedirtti. Hong Jia adında üniversite öğrencisi, 'Black Friday' de harcama yapabilmek için para biriktirmeye karar verdi ve 3 hafta boyunca en ucuz ve doyurucu bir yemek çeşidi olan 'Noodle' yedi. Çin'de oldukça yaygın tüketilen noodle, en ucuz yiyeceklerden biri.

3 Hafta Boyunca Sadece Noodle

Black Friday günlerinde indirimli ürünlerden alabilecek parayı yemeğinden kısarak biriktirmeye çalışan üniversite öğrencisi Hong Jia, 3 haftalık noodle beslenmesinin sonunda hastanelik oldu. 3 hafta boyunca biriktirdiği parayı ise hastane masrafları için harcamak zorunda kaldı.

NZ Herald muhabirine konuşan Jia, 3 hafta boyunca sadece noodle yiyerek beslendim ve 40 dolar tasarruf ettim biraz daha biriktirerek 'Black Friday' Çin'de adı 'Single Day' olan indirim zamanında alışveriş yapmak için kullanacaktım ancak tek tip ve eksik beslenmeden dolayı hastalandım ve tüm biriktirdiğim parayıda hastanede harcamak zorunda kaldım, dedi. 

Yorumlar