Beyoğlu’nda korkutan yangın

Beyoğlu'nda bir otomobil bilinmeyen bir sebeple yandı. Yanan araçtan yükselen alevler, elektrik tellerine ve yanında bulunan 4 araca sıçradı.

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu’nda korkutan yangın

Beyoğlu'nda bir otomobil bilinmeyen bir sebeple yandı. Yanan araçtan yükselen alevler, elektrik tellerine ve yanında bulunan 4 araca sıçradı. Elektrik tellerinde uzun süre patlamalar meydana geldi. 3 araç tamamen kullanılamaz hale geldi. 2 araçta ise maddi hasar oluştu.

Olay, saat 03.00 sıralarına, Piyalepaşa Mahallesi, Taştan Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, park halindeki 34 BSC 47 plakalı araç bilinmeyen bir sebeple yanmaya başladı. Araçtan yükselen alevler elektrik direğine ve yanında bulunan park halindeki 4 araca sıçradı. Alevlerin elektrik direklerine yayılmasıyla direkte patlamalar meydana geldi. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından yangını söndürdü.

Olay sırasında elektrik kablolarının yere düşmesi mahallede paniğe neden oldu. Elektrik ekiplerinin kablolara müdahale etmesi olası bir faciayı önledi. Olay yerinde inceleme yapan itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırıyor. CİHAN

Yorumlar