Berat Albayrak'ın yardımcısı: Sizi seviyoruz, yolumuz reisin yolu

Berat Albayrak'ın istifa ettiği yönündeki iddialarla ilgili AK Parti'den ilk değerlendirme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Berat Albayrak'la ilgili AK Parti'den ilk yorum

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa ettiğine yönelik iddialar henüz teyit edilmemişken gözlerin çevrildiği AK Parti cephesinden ilk değerlendirme grup başkanvekili düzeyinde geldi. 

Bakan Albayrak'ın istifa ettiğine yönelik söylentiler üzerine Twitter üzerinden değerlendirmede bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, istifanın doğru olduğu anlamına gelin bir paylaşımda bulundu.

Mehmet Muş, "Bakanımız Sayın Berat Albayrak çok zor bir süreçte görev üstlendi. Kendi ayakları üzerinde duran milli bir ekonomi için önemli adımlar attı. Özverili çalışmalarına bizzat şahidiz. Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz." dedi. 

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BOSTANCI'DAN AÇIKLAMA

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ise daha temkinli bir paylaşımda bulundu. 

Bostancı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda istifa iddiasını yalanlamadı ancak şu ifadeleri kullandı: Sn. Berat Albayrak bakanımız şahsen açıklama yapmadan mevcut haberler üzerinden değerlendirme yapmak doğru olmaz. Yıllardır bu ülkeye milletimize fedakarca yaptığı hizmetleri biliyor ve ayni şekilde devamını diliyoruz. Konu her bakımdan Sn. Cumhurbaşkanımızın takdirindedir.

İSTİFAYI DOĞRULAYAN BİR BAŞKA AÇIKLAMA

Öte yandan Albayrak'ın istifa ettiği iddiaların kuvvetlendiren bir başka açıklama geldi. Açıklama Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati'den geldi. Nebati, Twitter hesabından iki mesaj paylaştı. 

Mesajlarin ilkinde, "Biz sizi çok seviyor, size inanıyor ve güveniyoruz Sn. Bakanım." dedi. 

İkincisinde ise, "Yolumuz Cumhurbaşkanımız, reisimiz, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yolu..." ifadelerini kullandı.

BAKANLIĞIN TWİTTER HESABI TEMİZLENDİ

Öte yandan Bakan Albayrak'ın Twitter hesabı tamamen kapatılırken, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabı ise bir mesaj haricinde temizlendi. Bütün mesajlar silindi.

 

Yorumlar

yaw he he faize karşı deyip bu ülkeye en fazla faiz bedeli ödettiler.bırakın artık şu milli ve islam ayaklarını.