Belediye Başkanı Palancıoğlu'ndan öğrencilere kitap okuma tavsiyesi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, karne töreninde öğrencilere yaz tatillerinde mutlaka kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Talas'ta eğitim öğretim gören 22 bin öğrenci ile 1400 öğretmen tatile girdi. Öğrencilerin karne heyecanı...

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Palancıoğlu'ndan öğrencilere kitap okuma tavsiyesi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, karne töreninde öğrencilere yaz tatillerinde mutlaka kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Talas'ta eğitim öğretim gören 22 bin öğrenci ile 1400 öğretmen tatile girdi. Öğrencilerin karne heyecanı yaşadığı günde Fatma Zehra Dülgeroğlu İmam Hatip Ortaokulu'nda tören düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı ve İlçe Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Aydoğan, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılırken, öğrencilerin karne heyecanına aileleri de sınıflarda dahil oldu.

Kaymakam Yasemin Özata Çetinkaya, konuşmasında "Bir yıl boyunca verilen emekleri bir kenara bırakmayıp zaman zaman tekrar edin. Böylelikle seneye geldiğinizde unutmamış olarak yeni bilgileri almaya başlarsınız. Hepinize başarılar diliyorum." dedi.

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ise ülkenin en önemli sorunlarından birinin kitap okuma alışkanlığının yeterli olmaması şeklinde belirterek, "Tatilde mutlaka kitap oku-yun. Futbol oynayın, ip atlayın, gezin, spor yapın ama mutlaka elinizin altında bir katip bulunsun. Okul veya sınıf birincisi olmak önemli ama daha da önemlisi çok kitap okuma birincisi olmak. Yaz boyunca en çok kitap okuyana okullar başladığında ödül vereceğiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere karnelerinin yanında plaket ve kitap hediye edildi.

CİHAN

Yorumlar