Bebeğinin Cesedini Çöpe Bırakan Anne, Tutuklandı

Ankara'da doğurduğu bebeğinin hayatını kaybetmesi sonucu 8 ay çürümesini bekleyen sonra da çöpe atan anne, tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Bebeğinin Cesedini Çöpe Bırakan Anne, Tutuklandı

Ankara'da, evlilik dışı ilişkisinden dünyaya getirdiği bebeğini, bir aylıkken hayatını kaybetmesi üzerine, evinin bir odasında 8 ay boyunca çürümeye terk eden ve daha sonra da bir poşete koyarak çöp tenekesine bırakan 22 yaşındaki anne, tutuklandı.

23 OCAK'TA BULUNDU

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre; 23 Ocak 2015'te polise, Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi'nde 2105 ve 2107 Sokakların kesiştiği noktadaki çöp tenekesinde, çürümüş bir bebek cesedi olduğu ihbarı yapıldı.

POLİSLER BİN ADRESTE ARAŞTIRMA YAPTI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları inceleme neticesinde ölüm vakti saptama edilen bebeğin, henüz 1 maaş bir kız olduğunu belirledi. Araştırmalarını derinleştiren ekipler, bebeğin 1 maaş olduğundan da yola çıkarak, hesap edilen vakit diliminde Ankara'daki hastanelerin doğum kayıtlarına ulaştı. Ekipler, daha sonra takribî bin adrese giderek inceleme yaptı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Etimesgut dalında de yaptıkları tetkikler neticesinde zanlı Zeynep Özdemir'in (22) bölgeden taşındığını saptama etti. Hastane kayıtlarından da Özdemir'in 3 Nisan 2013'te bir kız bebek dünyaya getirdiği belirlendi.

Polis ekipleri, Özdemir'i Çankaya'da çalıştığı gece kulübünde gözaltına aldı.

15 YAŞINDA EVLENMİŞ, KOCA ŞİDDETİNDEN BOŞANMIŞ

Emniyette ifadesi tahsil edilen ve itirafta bulunan Özdemir, Tokat'ta 15 yaşında evlendiğini ve 16 yaşındayken bir çocuğunun olduğunu, onun da Tokat'taki babasıyla kaldığını anlattı. Gördüğü şiddetten ötürü 2013'te kocasından boşandığını anlatım eden Özdemir, ayrıldıktan sonra bu ilde bir ev tuttuğunu ve bir takım erkeklerle ilişkiye girdiğini söyledi.

HAMİLE OLDUĞUNU BİLMİYORMUŞ

İfadesinde, Ankara'ya da 2013 yılında taşındığını belirten Özdemir, bir vakit muhtelif işlerde çalıştığını lakin çok tutunamadığını dile getirdi. Hamile olduğunu bilmediğini söyleyen Özdemir, sonrasında nakit karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiğini ve geçimini böyle sağladığını bildirdi.

Bebeği 4 maaş olunca aldıramadığını belirten Özdemir, 3 Nisan'da hastanede gerçekleşen doğumun ardından, nüfus kaydını yaptırmadan buradan ayrıldığını söyledi.

ÖLEN BEBEĞİNİ ÇÜRÜMEYE BIRAKTI

Taşındığı Etimesgut'ta takribî bir maaş bulunan bebeğini emzirirken uyuduğunu ve kalktığında bebeğinin soluk almadığını farkettiğini söyleyen Özdemir, onu evin beyhude bir odasındaki koltuğa koyup, üzerini de örttüğünü söyledi.

Bir vakit daha evde kaldığını ve sonrasında ayrıldığını söyleyen Özdemir, evde kaldığı takribî 8 ay boyunca da evin kirasını aksatmadan ödediğini anlattı. Özdemir, bu vakit zarfında otellerde kaldığını ve erkeklerle nakit karşılığı ilişkiye girmeye devam ettiğini söyledi.

BEBEĞİNİ ÇÖPE ATTI

Özdemir, Ocak ayında eve gelerek, eşyalarını bir spotçuya sattığını, çürüyen bebeğinin cesedini de bir poşete koyarak çöpe attığını anlatım etti. Polisin çalışmaları sonrası gözaltına tahsil edilen Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar