Başkan Pamuk’tan parklara denetim

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, merkez mahallelerdeki parkları denetledi.Müftü Deresi yeşil düzenlemesi ve park alanı ile denetleme gezisine başlayan Pamuk, sırasıyla Turgutreis Mahallesinde bulunan Petunya Parkı,...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Pamuk’tan parklara denetim

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, merkez mahallelerdeki parkları denetledi.

Müftü Deresi yeşil düzenlemesi ve park alanı ile denetleme gezisine başlayan Pamuk, sırasıyla Turgutreis Mahallesinde bulunan Petunya Parkı, Defne Parkı, Şehit Er Murat Karaboğa Parkı, Kiremithane Mahallesinde bulunan Mersinli Ahmet Parkı ile Özgür Çocuk Parkı ve Çankaya Mahallesinde bulunan Sanat Parkını ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Belediye parklarını gezerek sorunları ve eksikliklerin tespitini yapan Pamuk, zaman zaman parkta dinlenen vatandaşlarla da sohbet ederek, isteklerini ve şikayetlerini dinledi. Parkları ziyaretleri sırasında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Pamuk, "Yaz ayları boyunca parkların ve yeşil alanların bakım ve onarımı çalışmaları yanı sıra spor sahaları ve yeşil düzenleme çalışmaları yaparak ve bu parklara yeni oyun grupları,fitness aletleri yerleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya çalıştık.Bu ziyaretimiz sırasında personelimizin verimli çalışmalarıyla gerçekleşen hizmet üretiminin parklarımızda genel bir iyileşmeyi sağladığını gördük.Bazı parklarımızı baştan başa revize ediyoruz,uygun alan bulduğumuz mahallelerimizde yeni parklar yapıyoruz.Parklarımızın her zaman bakımlı ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde donanımlı olması noktasında hassasiyet gösteriyoruz" dedi.

Parkları denetimi sırasında Pamuk, Turgutreis Mahalle Muhtarı Ahmet Eldeniz’i de çalışma ekibiyle birlikte ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ahmet Eldeniz, mahallenin uzun zamandır ilk defa düzenli ve yoğun bir hizmet aldığını belirterek, Başkan Pamuk’a teşekkür etti.

Yorumlar