Başkan Kaygı: 3 kere İkizcelilerin sosyal terazisinden geçtim

Ordu İkizce Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) başkan adayı Birol Kaygı, kendisini eleştiren adaylara tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kaygı: 3 kere İkizcelilerin sosyal terazisinden geçtim

Ordu İkizce Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) başkan adayı Birol Kaygı, kendisini eleştiren adaylara tepki gösterdi. Kaygı,"30 yaşımda belediye başkanı oldum. 3 dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum. 3 kere İkizceli vatandaşlarımızın sosyal terazisinden geçtim. Hepsinden de Allah razı olsun bu vatandaşımız yüzde 50-60’ın üzerinde oyla seçtiler beni. Allah’a şükür alnım açık. Hesabını veremeyeceğim hiçbir şey yoktur hocam. Televizyonları seyrediyorsunuz. Televizyonlar İkizce’yi örnek gösteriyor." dedi.

İkizce Meydanı'nda halka hitap eden Başkan Kaygı,"Diyorlar ki Birol Hoca ne yaptı? Hocasın sen hoca yalan konuşma. Bugün sen şurada kürsüde konuşuyorsun. Şu meydanı kim yaptı. Şuradaki renkli yanan şelaleli fıskiyeyi kim yaptı? Şu kız öğrenci yurdunu kim yaptı? Şu tatil köyünü kim yaptı? Bu barajı kim yaptı. Karadeniz’de hiçbir yerde olmayan bir katı bir dönüm iş merkezi var. Allah razı olsun hepinizin katkısı var. O binada 100’ün üzerinde kızımız ekmek yiyor orada. Havada bir tane elektrik teli, telefon teli yok. Liseler, Laleli Camiye giden yol, İkizce’nin girişinden üniversiteye kadar yaptığımız sıcak asfaltı para ile yapsak 2,5 trilyondur. Karşımızdaki parkı kim yaptı? İlçenin başından sonuna kadar derenin kenarındaki istinat duvarını kim yaptı? Gördüğünüz alanın tamamının kanalizasyonunu yaptık. Tamamının suyunu yaptık. Altyapısını yaptık. Şöyle bakıyoruz her tarafımıza, ne yapmadık yerine ne yapmadık ya! Ama bunları yaparken belediyeden bir kuruş para harcamadan, projelerimiz ile yaptık. 10’a yakın köprü yaptık. Kim yaptı Bahri Hoca bunları sen mi yaptın?" dedi.

CİHAN

Yorumlar