Başkan Erdoğan Adıyamanlıları kongreye davet etti

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı AK Parti Merkez İlçe 6. olağan kongresine Adıyamanlıları davet etti.AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan beraberinde Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu,...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Erdoğan Adıyamanlıları kongreye davet etti

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı AK Parti Merkez İlçe 6. olağan kongresine Adıyamanlıları davet etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan beraberinde Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Merkez İlçe eski Başkanı Hanifi Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Başkanı Oğuz Mutlu, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş basın açıklaması yaptı.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, 19 Kasım Pazar Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Merkez İlçe Kongresine Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Başbakanı Binali Yıldırım’ın katılacağını açıkladı.

Başkan Mehmet Erdoğan açıklamasında, “AK Parti siyasi hayatına başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize vadettiği demokratikleşme, refah, kalkınma, lider ülke olma, büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma yolunda başarı hikayesini bir destanı olarak hizmet yürüyüşüne devam ediyor. AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte yüzyılımızın ilk 15 yılında kimsenin hayal bile edemediği atılımlar gerçekleştirilmiştir. AK Parti teşkilatlarında kongreler süreci devam ediyor. Bu süreç içerisinde Adıyaman’ımızın tüm ilçelerinde kongrelerimizi gerçekleştirdik. İlçe kongrelerimizde gördüğümüz manzara şunu gösteriyor ki kongrelerimizin heyecanın ve ilginin çok yüksek olması, AK Parti’mize olan teveccühün ve güvenin devam ettiğidir. Bütün ilçe kongrelerimizin geniş bir katılımla gerçekleşmesi, halkımızın ilk günkü aşkla AK Parti’mize olan bağlığının devam ettiğini göstermiştir.

19 Kasım Pazar Günü Merkez İlçe Kongremizi inşallah gerçekleştireceğiz. Pazar günü gerçekleştireceğimiz Merkez İlçe Kongremiz önemli ama kongremizi daha da önemli kılan Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin Başbakanı Binali Yıldırım’ın bizzat kongremize iştirak ediyor olmasıdır. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın Merkez İlçe Kongremize katılıyor olması hem heyecanımızı arttırmakta hem de sorumluluğumuzu bir kat daha yükseltmektedir. Bu heyecan ve coşku elbette ki bütün Adıyamanlı kardeşlerimiz tarafından da paylaşılacaktır” dedi.

Kongrenin coşku içerisinde gerçekleştirileceğini dile getiren Erdoğan, “Başbakanımızın Başbakan sıfatıyla Merkez İlçe Kongremizi katılıyor olması Adıyaman’ımıza verdiği değeri ve halkımıza olan muhabbetinin göstergesidir. AK Parti Adıyaman İl Teşkilatı olarak Başbakanımızın Kongremize katılıyor olması, elbette ki kendilerine yakışır şekilde büyük bir coşku ve heyecanla kongremizi gerçekleştireceğiz. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın 19 Kasım Pazar Günü Merkez İlçe Kongremize teşrif edeceklerinden dolayı bizlerde AK Parti teşkilatı olarak coşkulu bir kongre gerçekleştireceğiz. Adıyamanlı kardeşlerimizi Merkez İlçe Kongremize davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar