Başına baltayla vuran oğlunu pompalıyla öldürdü

Bursa'da babasıyla kavgaya tutuşan ve başına baltayla vuran oğlunun sonu ölümle bitti. Kızgın baba eline aldığı pompalı tüfekli oğlunu öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Başına baltayla vuran oğlunu pompalıyla öldürdü

Bursa'da, baba ile oğlunun salça kazanı tartışması cinayetle sonlandı. Sami Yavuz tartıştığı oğlu Nuri Yavuz'u pompalı tüfekle vurarak, yaraladı. Kaçan baba, polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Hastanede tedavi altına alınan Nuri Yavuz kurtarılamadı. Sami Yavuz'un tartışmaya katılan babasını da vurmak istediği, silahın tutukluk yapması üzerine olay yerinden kaçtığı ortaya çıktı.

İddiaya aynı apartmanda oturan aile içinde baba ile oğul arasında salça kazanının alınması yüzünden tartışma çıktı. Daha önceden de kayınvalidesinin eve gidip gelmesi yüzünden babasıyla kavgalı olan taksici 30 yaşındaki Nuri Yavuz İsabey Kent Meydanı hattında minibüsü olan babası 54 yaşındaki Sami Yavuz ile kavga etti, başına baltayla vurdu. Kavgada aldığı balta darbesiyle ağır yaralanan baba eline geçirdiği pompalı tüfekli oğlunu iki yerinden vurarak ağır yaraladı.

Görgü tanıklarının anlattığına göre, ölen Nuri Yavuz babasının başına balta ile vurup onu darp etmeye başladı. Kanlar içinde kalan baba Sami Yavuz, tüfekle oğlunun göğsüne ve ayağına ateş ederek ağır yaraladı. 112 ambulansıyla Gürsu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan iki çocuk babası genç adam kurtarılamadı.

Kendisi de yaralı olan zanlı baba Sami Yavuz, suç aletini de yanına alıp mavi renkli kapalı kasa bir kamyonet ile olay yerinden kaçtı. İsabey Mahallesi Anafartalar Sokak’ta polis ve 112’den yardım isteyen yaralı baba polis nezaretinde Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gürsu Devlet Hastanesi acil servisi önünde eşinden haber bekleyen Gizem Yavuz uzun süre çocuklarıyla beraber gözyaşlarına boğuldu. Aile içindeki tartışmadan yengelerini sorumlu tutan Nuri Yavuz’un kardeşleri ise ona saldırmaya çalıştı. Polis ekipleri araya girerek öfkeli aile fertlerini sakinleştirdi.

Öte yandan tartışma sırasında katil zanlısı Sami Yavuz’un oğlunun yanı sıra babasına da ateş etmeye çalıştığı, tüfeğinin tutukluk yaptığı öğrenildi. Saldırıdan yara almadan kurtulan dede de ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: AA

Yorumlar